Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Arçelik 72 ekran arýzasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Arçelik 72 ekran arýzasý

Selamlar ustalar;

72 ekran arçelik marka düz kare ekran tv yi kapatmadan önce herþey normaldi tv normal düðmesinden kapattým. açtýðýmda tv nin ortasýndan itibaren gökkuþaðý þeklinde renklerin bozulduðunu gördüm ( kýrmýzýyý mavi maviyi kýrmýzý gösteriyor) . Bu konuda yardýmcý olabilecek arkadaþlarýn yardýmýný bekliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý tv ler bunu yapar özellikle arcelik tvler. yarýn duzelmezse servise götürmen lazým sen birþe yapamazsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

niye yapamayayým bende elektronik mezunuyum ve elektronik bakýcý olarak çalýþtým sen yolunu göster ben hallederim. ptc diyorlar ama ben ptc yi hiç görmedim nasýl bi þey acaba þemadaki numarasýný yazarsanýz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ccanak28 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    niye yapamayayým bende elektronik mezunuyum ve elektronik bakýcý olarak çalýþtým sen yolunu göster ben hallederim. ptc diyorlar ama ben ptc yi hiç görmedim nasýl bi þey acaba þemadaki numarasýný yazarsanýz sevinirim.
    mz73-18ohmM þema numarasý bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw o bizdede oldu servis geldi o televizyonun altýnda direnç kablo olan biþey vardý onu çýkardýlar altýna çeþitli yerlere lehim attýlar sonra geri taktýlar düzeldi servis notunada ptc deðiþti diye geçtiler 2 dkklýk iþi var onun servis çaðar 2 dk bile sürmez onun iþi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri