REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: LNB sinyal yok!!! yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart LNB sinyal yok!!! yardım lütfen

Arkadaşlar, ATV yi izleyemediğim için LNB ye ince ayar yapmak için çatıya çıktım. anten LNB bağlantısını gözden geçirip tekrar yerine bağladım. ama aşağıya indiğimde sinyal hiç yok. TRSAT için Diseqc 1.0 ayarı 1/4 ama hiç sinyal yok. Hotbird ü izleyebiliyorum. Sorun nerde ne denediysem olmuyor. yardım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lnb Bağlantılarını Kontrol Et Ve Decihazdanda Lnb Ayarlarına Bak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarı çıkıp bağlantılarını tekrardan gözden geçir LNB çanak DİSEgC KABLO konektör falan !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım lnb takarken eskı konumunda taktındmı çanağın onune geçtiğinde lnb kalosunu taktığın giriş saat gösterımını 06:33 konumunda olacak. sonra bide lnb ye taktığın f konnektörun içine bak ince tek damar uç kırılmış veya eğrilmiş yada kısa devre olmuş olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var.hotbırd ayna gibi turksat gşdşyor geliyor deli olucam.bir kere daha vardı bu sorun çatıya çıktım kuş pislemiş temizledim olmustu o zaman.ama şimdi gene aynı.gene çıktım yukarı.bir sürü çanak var benimkinin yanında.acaba ondan olabilirmi.benim konumda burdan devam etsinmi açayımmı bende yeni konu.hiç sinyal yok kafayı yicem.kanal aramaya girince sinyal yüzde 15.alttakıde 0 .ayarlara ne yazmam gerekiyor.diseqc -tone burstta falan.yardım edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yanınızda olan çanaklar engelliyo olabilir bakabiliyosanız lnbnin çanagı görmesini etkileycek bi şey var mı bakın belki lnbnizdede arıza olabilir yada dıseqınızdede olabilir sorun çünkü dıseqler arıza yaptıgı zaman sinyal kesiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler fakat dıseq dediğiniz şey çanağın içindemi nerden bilecem onun arızalı oldugunu.ne oldugunu anlatırmısınız diseqin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dıseq lnbden çıkan kablonun baglandıgı cihazdır evden gelen kablo ortadakine bagalnaır cihazda resimdede görüldügü gibi lnb 1 yazan yere genelde türksat uydusu baglanır lb2 yazan yerede hotbird 3 ve 4 e de diger uyduları baglarsınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar
    Next YE 13/8- santral var ve 3 adet çanak bağlamak istiyorum
    YE 444A lnb - ayarlarını nasıl kaydederim cihaza
    cihaz Next 2000 cx super plus
    bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım her yere aynı mesajı yazıyosunuz acele etmeyin bilen olursa size yardım ederler lütfen başka yere yazmayın yazarsanız tarafımca mesajınızı silecegim beklemeyi sabırlı olmayı ögrenin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri