REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: "redline Cihazlarından Memnunmusunuz"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar thor ve nilsat çok ince ayara gerektiren bi uydu ayrıca bu uydular türkiyeden saplıklı olarak 150 cm lik çanakla sağlıklı izlenebilir geçen ben 90 lık diseq kurdum thor ve nilde hava koşullarına göre sinyal kalitesi düştü bilginize eğer bu uyduları seyretmek isterseniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şu çözen bi makina varsa oda yumatu bu böğle biline bu redlineyi çöpe atıcam hiç bişeye yaramıyo zatennnnnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaklasik 1.5 senedir RL100CSX kullaniyorum, star'daki mac'lari dahi izleyemedim. Mutfagimdaki yari fiyatina aldigim Sunny bile daha magrifetli cikti. Onlarca bug'i olan bes para etmez bi' alet bence bu redline.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar redline bu kadar yüklenmeyelim ben cs 104 x twin nini kullanıyorum ve ço kbaşarılı 53 derece paylaşımla resimleri yükleyemedim bikaç resimde yayınlıyacaktım ama olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar redline bu kadar yüklenmeyelim ben cs 104 x twin nini kullanıyorum ve ço kbaşarılı 53 derece paylaşımla resimleri yükleyemedim bikaç resimde yayınlıyacaktım ama olmadı
    peki arkadaşım idman tv ve ıctımaı tv yı seyredebılıyormusun maçlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1000 pvr kullanıyorum memnunum.güzel cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki seyrediyorum hem napim idman tvyi içtimai tvyi onların verdiği maçları zaten al jezere sportun 10 kanalı aytıca nova spor kanallarıda veriyo içtimai tvyi ayrıca hotbirdtende seyrediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabiki seyrediyorum hem napim idman tvyi içtimai tvyi onların verdiği maçları zaten al jezere sportun 10 kanalı aytıca nova spor kanallarıda veriyo içtimai tvyi ayrıca hotbirdtende seyrediyorum
    nasıl seyredıyorsun arkadaşım ama ingıltere ligini vermıyorlarkı sadece ıdman tv verıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

REDLİNE HDMİ 2000 modeli çıkmış bunu kullanan arkadaşlar varmı.hdmi bağlantıyla lcd tv de performansını özellikle merak ediyorum
    deneyenlerden yorumlar alabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı slayt_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl seyredıyorsun arkadaşım ama ingıltere ligini vermıyorlarkı sadece ıdman tv verıyor
    nilsatta showspor1 2 3 4 / thorda digispor eurosport novasport cz /hotbirdde 12015 h 27500 art arabesque diye çıkar asıladı show magnhed ayrıca aljezere sportlarda incl liginde maçları vermektedirr umarım açıklama yeterli olmuştur

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri