REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "redline Cihazlarından Memnunmusunuz"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "redline Cihazlarından Memnunmusunuz"

Arkadaşlar bende Kaon Ksc 100(H/W:12.c1.a5, emu+2 modül girişli ) serisi var. Bu cihazdan memnun değilim. Bunun yerine başka cihaz arayışlarına girdim. Özellikleri ve şifre çözücülükleri göz önüne alınarak redline cihazlarından veya başka cihazlardan hangilerini önerirsiniz....Teşekkürler

Emeğe eline sağlık denilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an elindeki cihazı kullan elindeki cihazın son yazılımları ile redline yazılımlarının çöztüğü kanallarda farklılık yok. şu an piyasadaki emu kullanan hiç bir cihaz senın elindeki cihazdan farklı bir kanal çözmez. ancak paylaşım yapan cihazl alacaksın oda artı bir maliyet elindekini kullan derim. biraz beklemekte fayda var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katılıyorum Volkana Hem Cihazının Yeni Yazılımı çıktı çanagını Thora çevir Digi Tv Paketi çok Güzel Bi Paket :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thor'u Sakarya'dan 90 cm paslı çanak, 0,4 db lnb ile arıyorum. Bulamıyorum. Tam 4 saat uğraştım. Yok.... Anında bulunabilen uydular. Türksat, hotbird. astra 1kr fazla uğraşmadan anında buluyorum. Diğer uyduları bulamıyorum. (Sirius, thor, eurobird vb...uydular). 3 uydu dışında fazla uğraşmadan bulunabilecek uyduları sıralarsanız sevinirim....
    Konu gizemli77 tarafından (20-04-2009 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thor udyusunu nasıl bulabileceğin aşağıdaki linkte anlatılmıştır. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesım bende redline 18500 var ılk aldıgımda memnun olmustum bır sene sonra artık guncelleme alamıyorum. vermıs oldugum parayı çöpe atmış oldugumu yeni cihaz çıkartıkları zaman anladım.. sanırım ne soylemek ıstedıgımı anlamısındır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hem redline cs100x hemde inpax cıca 2007 var... karşılaştırmak gerekirse inpax cok daha fazla paketi ve kanalı acıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline güzel diye aldık.Ama şu anda farklıcalıgı kalmadı.Uydudan güncellemesi var ancak destek yok bu aralar.O yüzden redline alma şimdilik.Beklemek lazım acele etme.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline

Mrbalar,

yanlış yönlendirme gibi olmasın, lakin, redlinın ürüne desteği sıfırdır, daha önceleri neta kullanıyordum, fiyatı biraz yüksek gibi gelse de gayet iyi cihazlardır, özelliklede arün sonrası desteği tamdır,

redline nın ota özelliğinden başka da bir özellği yoktur ki , bunu da zaten diğer üreticilerde yapıyor, güncellemeyi dahi uydududan yapamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben redline cs 104 x twin kullanıyorum 53 derece paylaşımla express am22 eutesatw2 hotbird astra nilsatı seyrediyorum ayrıca bunların yanında thor ve sırıus ta var ve cihazdan memnunum

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri