Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: "redline Cihazlarından Memnunmusunuz"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nilsatta showspor1 2 3 4 / thorda digispor eurosport novasport cz /hotbirdde 12015 h 27500 art arabesque diye çıkar asıladı show magnhed ayrıca aljezere sportlarda incl liginde maçları vermektedirr umarım açıklama yeterli olmuştur
    tamamda arkadaşım senın nasıl ıdman tv yı seyrettıgın hıç kımse seyredemezken sen nasıl seyredıyorsun onu ogrenmek ıstedım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değiliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denemek lzım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın deneme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menunda değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    REDLİNE HDMİ 2000 modeli çıkmış bunu kullanan arkadaşlar varmı.hdmi bağlantıyla lcd tv de performansını özellikle merak ediyorum
    deneyenlerden yorumlar alabilirmiyim

Ben bizzat denedim HDMI baglantısından görüntü %20 daha iyi..
    Redline'ı yerden yere vuran kişilerede saygı duyuyorum ama cs104x ler w6 uydusundan sorunsuz sharing yapıyor, br serilerine exra tüner takıldıgındada aynı uydu sharing'e devam.. BR serisi USB olan bütün cihazları USB'den cccam servere sorunsuz baglanıyor.. şimdi yeni çıkartacakları modellere enernet portu takılacak cccam servere direk baglanabilecek.. çokk yakında Full HD cihazı piyasaya çıkarak.. tamam biraz geç kaldı ama enazından ATLANTA ve BAFF gibi çokk sorunlu bir HD cihaz olmayacagı söylenir ve extra özellileri olacak..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri