Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Nokıa n99 yada D2000+

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nokıa n99 yada D2000+

değerli dostlar sakın bana nerden aldın diye sormayın işte bir kere düştük aldık bu telefona yazılım bulabilirmiyim yada bir destek bulabilirmiyim tv ve kamerası var diye aldandık birde uygun fiyata aldık fakat tv si çalışmıyor işin açığı yazılımını güncellemek istiyorum bilgisi olan dostlar yardım ederlerse sevinirim. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostlar sakın bana nerden aldın diye sormayın işte bir kere düştük aldık bu telefona yazılım bulabilirmiyim yada bir destek bulabilirmiyim tv ve kamerası var diye aldandık birde uygun fiyata aldık fakat tv si çalışmıyor işin açığı yazılımını güncellemek istiyorum bilgisi olan dostlar yardım ederlerse sevinirim. saygılar sunarım.
    arkadaşım bendede N100 var,gayet memnunum.tv çalışmıyorsa 15 gün içerisinde geri iade yapman gerekir.alışveriş sitesinden şipariş verdiysen eğer.onay vermeden geri iade yap bence.bu telefonlarla ilgili bir site var ama üyelik isteyen bir site,burada üyelik isteyen site vermek yasak.ben baktım ama program yüklemeyle ilgili bişey göremedim.açıkcası pek destek yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri