REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 23 Nisan Bayramı Kutlu Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 23 Nisan Bayramı Kutlu Olsun

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SupersatForum Olarak 23 nisan bayramınızı kutlarız:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

23 nisan egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

23 nisan egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm çocuklarımızın bayramını kutlarım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

23 nisan egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işğal altındaki bir ülkede bayram kutlanır mı?şanslıyız ki bizde böyle bir durum yok.etrafa bakıyorum yüzlerce ev var fakat sadece birinde bayrak asılmış??geç kalkacaklar zahir,uyanınca asacaklardır şanlı bayrağımızı elbet......
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1923 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işğal altındaki bir ülkede bayram kutlanır mı?şanslıyız ki bizde böyle bir durum yok.etrafa bakıyorum yüzlerce ev var fakat sadece birinde bayrak asılmış??geç kalkacaklar zahir,uyanınca asacaklardır şanlı bayrağımızı elbet......
    saygılar
    Yazdıgın kelimeleri girdap filminde duymuştum .Belki seyretmişsindir.Ama su anda ulke ergenekon gibi bir örgütün ve pkk gibi terör örgütünün işgali altında bu konuda katlıyorum

Milletimizin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazdıgın kelimeleri girdap filminde duymuştum .Belki seyretmişsindir.Ama su anda ulke ergenekon gibi bir örgütün ve pkk gibi terör örgütünün işgali altında bu konuda katlıyorum

obama tbmm de ne dedi;
    1.sözde ermeni soykırımı konusunda daha önce söylediklerimden farklı bir tutum içinde değilim dedi.
    2.kürt kardeşlerimizi kastederek azınlıklık haklarından bahsetti.(onlar bizim 1000 yıldır kardeşimiz,savaşlarda 1000 yıldır birlikte çarpışmış,şehit vermişiz)
    bu ağır sözlere karşı ne oldu alkış ve el sıkma yarışması.böyle bir tezat durum nerelerde olur acep?saygılar.
    not:ergenekon için dava sonuçlanmadan terör örgütü diye emir buyurmuşsunuz!siz yüce türk adaletinden önce böyle bir karara nasıl varabiliyorsunuz?o zaman yargı süreci boşuna işliyor......saygılar sn.yüce yargıcım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepimiz,n bayramı kutlu olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart pkk terrör örgütü diyene bakınız!!!!!!!

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Serkan Yılmaz konu:ahmet kaya nın mezarı getirilsin mi?
    Ahmet Kaya-pkk bayrağının önünde konser klip - GeYiK MeRKeZi FoRuMu 10 gönderi - 6 yazar - Son gönderi: 25 Eki 2007
    Ahmet Kaya-pkk bayrağının önünde konser klip PKK. ... kardeşlerimiz dah güzel bi hayat mı sürücek hayır pkk ahmet kaya diye birini ...
    forum.geyikmerkezi.com/kahrolsun-pkk/12897-ahmet-kaya-pkk-bayraginin-onunde-konser-

Giriş: 07-27-05
    Üye No: 2
    Uydu Alıcısı: Next
    Tuttuğu Takım: Takım Tutmuyorum
    GSM Operatorünüz: Vodafone

--------------------------------------------------------------------------------
    Bana kalırsa getirsinler dicem ama bu saatten sonra getirseler bile fark olurmu onuda bilmiyorum.

Ayrıca ahmet kayanın ölmedigi yönünde bazı zamanlar haberler cıkıyor tam olarak bilmiyorum .
    Konu kemal1923 tarafından (23-04-2009 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri