REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
176 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Dreambox ta Açılış Resmini Değiştirme..TMPGENC

  1. #131

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart sagol

    cok tesekkürler

  2. #132

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    tsk dostum

  3. #133

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    emeğine sağlık

  4. #134

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    teşekkürler aradığım bir program.

  5. #135

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Elinize Sağlık

  6. #136

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bende 2 tane logo çıkıyo 2.sini değiştirdimde 1.si hala aynı bi forum ismi yazıyor.onu nasıl düzeltebilirim?
    Konu badabink tarafından (08-04-2012 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.

  7. #137

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sağol ........................

  8. #138

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. İlk önce Cihazımızda açılışta kullanacağımız resmi ayarlamak için ekteki TMPGENC programı indirip çalıştıryoruz.

    2. Programız açıldığında alt kısımda bulunan Video Source kısmından kullacağımız resmi seçiyoruz.



    3. Resmi seçtikten sonra LOAD kısmından programla indirdiğimiz Dreambox.mcf dosyasını seçiyoruz.



    4. LOAD kısmını bitirdikten sonra son işlem olarak oluşturacağımız açılış resmini kayıt edeceğimiz yer ve isim verme kalıo. Output File Name kısmından kayıt edeceğimiz yeri seçip dosya adı olarak newbild yazıyoruz ve tamam diyoruz. Ancak burda dikket etmemiz gereken bir nokta var newbild dosya isiminin sonuna dosya türü eklenio bu nedenle dosyamızı dreambox attığımız zaman hata verio. Burda yapmamız gereken newbild.m1v yazan ismi sadece newbild yapıyoruz.



    5. Dosya ismini düzelttikten sonra Sol üst köşede bulunan START butonuna basıyoruz ve seçtiğimiz yerde newbild dosyası oluşuyor.



    6. Hazırlamış olduğumuz newbild dosyasını FlashFXP programı ile Dreambox bağlanıp TMP klasörüne atıyoruz. TMP klasöründeki newbild dosyasını install etmemiz için EasyLogo V1.2 plungini kullanıyoruz.



    7. Kumandadan SARI tuşa basiyoruz ve ordan EasyLogo v1.2 plungini seçiyoruz ve daha sonra KIRMIZI tuşa basıyoruz ve newbild dosyası cihazımıza kuruluyor.



    8. Yükleme işlemi tamamlandığı zaman aşağıdaki menü gelecektir bundan sonra yapmanız gereken cihazınızın fişi çekip takmak. Herkese kolay gelsin.



    usta herşey tamam da benim dreambox 500 bi türlü easy logo yüklenmiyor hata veriyor ne yapmama lazım bi yardım etsen acill ? tşkler

  9. #139

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    tşkrler

  10. #140

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı ZeuS-47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta herşey tamam da benim dreambox 500 bi türlü easy logo yüklenmiyor hata veriyor ne yapmama lazım bi yardım etsen acill ? tşkler
    eline sağlık dostum

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •