REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
176 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dreambox ta Açılış Resmini Değiştirme..TMPGENC

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler usta güzel calısma olmus.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine emeğine sağlık üstadım önceleri dreambox'a birşey yüklemeye korkuyodum ama alıştıkca( sayenizde) ufak tefek birşeyler yapmaya başladım..teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir çalışma ancak bi sorum olacak uygulamayı dm 800 ün hangi imajında kulanabililiriz
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel bir çalışma ancak bi sorum olacak uygulamayı dm 800 ün hangi imajında kulanabililiriz
    teşekkürler

arkadaşım 500 S lerde gemınıde-kgd ve nabıloda oluo. dream 800 enıgma 2 onda denemek lazım sonuç olarak verdiğim plung çalışır ımajdada resım değişime izin varsa olur. ama dediğim gibi denemek lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar EDG nemesis'de oluyor mu?Ben easylogo plugin'ini bulamadım da...
    produced by ¢яαzу_нαкαη

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cr@zy_h@k@n Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar edg nemesis'de oluyor mu?ben easylogo plugin'ini bulamadım da...

nemesiste olmaz

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglık sapl dostum..teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim oluyo güzel paylaşım kendi fotomu koydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben aynen uyguladım amma gemini 4.20 de bir türlü yapamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oğlumun resmini dreamın açılışına koymak istiyorum verdiğiniz proğramla yapamadım hata veriyo

Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri