selam ben bazı programları burda paylamaş istiyorum ve eklemek istediyimde buna yetkiniz yok diyor neden acaba bunun için belirli bir mesafemi kat etmemiz lazım bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
selam ben bazı programları burda paylamaş istiyorum ve eklemek istediyimde buna yetkiniz yok diyor neden acaba bunun için belirli bir mesafemi kat etmemiz lazım bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Yani bilgisayar programları bölümlerine üyeler tarafından konu açmak yasaklanmıştır.Daha önce üyeler tarafından verilen ******ler v.s gibi konular veya virüslü dosyalar yüzünden hem bizim hemde üyelerin başı çok ağrıdı.Bundan dolayı görevli arkadaşlar haricinde üyelerin konu açması yasaklandı.Böylece hem sizler gibi üyelerin hemde bizlerin güvenliği sağlanmış oldu.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
*Bu bölümdeki programlar kısıtlanmış sürüm,demo yada dağıtımı serbest olan (trial - freeware) yazılımlardır.
*Bu bölümde uyelerin konu açmaları kapatılmıştır.
******,****** İlaç gibi istekler ban nedenidir.Lütfen Bu tür isteklerde bulunmayın.
Kolay gelsin....
peki bu forumda yetki almak için ne yapmamız gerekiyor en azından bilgimiz olsun elimde paylaşmak istediyim çok güzel programlar var umarım arkadaşlar deyerlendirir bu konuları ve virus falan yok hiçbirinde sağlam ve güzel programlar deyerlendirmenizi RİCA EDİYORUM....
bu forumda yetkileri co admin ve admin verir eger uygun görülürse öle görev verilir..
ayrıca paylaşmak istediginiz programları en altta test bölümü var oraya paylaşın eger konularını uygun görülürse uygun yere taşınır..
bilgi için teşekkürler arkadaşlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri