Açıklamalar için teşekkürler cccam olacak mı super plus serisinde lin*** aparatı veya yazılımla SORAN ARKADAŞA..zaten destek var yani bu destek özel bir aparata değil..aslında yazılım çoktan düzenlendi ve son yazılımlarda zaten var...ama bunu burdan var dersek o zaman o kutunun serveri,üreticisi,içeriği,bağlantı sorunları,garantisinede yazılımsakl destek onayı gelirki bu asla olmaz...örn tüm super seride rs girişinden x crypt modül takabilirsiniz..bu sadece com porta bir kapı açmak ama o donanımın kanalı,içeriği bağlantısı vb asla cihazı ilgilendirmez..ama bu kutunun üreticiis kaynakları açar gel next ben sana sorunlarda destek olacam sen sadece kullanıcılara yazılımlarda bu özelliğigüncelle sorunlarda muhatap ben olıyım der o zaman bende yazılımı veririm..umarım anlaşılmıştır...
sonuç.....usb girişli(ilerde nedenini anlarsınız usb siz cihazlara destek imkanı yok) 2000fta,cx,cıs,cx dpcıs net,hd modellerine piyasada mevcut share kutularından hangisi sorunlarda destek olacak ve kullanıcı arkadaşlarımızı üzmeyecekse ve en önemlisi yerli kanalları barındırarak desteği bok etmeyecekse.KİMSE YENİ CİHAZ ALMADAN SAT SHARE ÖZELLİĞİNDEN YARARLANABİLECEK. yani sadece com porta bir kapı açılacak o kapının arkası asla bizi ilgilendirmiyor..ethernetli modellerde nasılki sadece donanımsal bir destek var ve kullanımında herkes serbestse ve sonuçları kendini bağlıyorsa mevcut açıklanan cihazlarda bu kutular kullanılabilecek..KISACA MANTIKEN TÜM SAT SHARE BOXLAR KULLANILABİLİNİRÇ..biz sadece size en avantajlısını önerebiliriz. bu kadar...örn dünyada sat sharede hd ilk paylaşım 2000 hdtv de denendi ..çalışıyor..ben sadece kutuyu denedim.ve asla çıkıp alın kullanın yada şu garantili ,demiycem..zaten bunu yaparsam yada yapsaydım yeni bir model çıkarıp ona destek veriliridi ,yani firmayı ilgilendirmiyor,gerek cc cam aparatı gerek sat share aparatı desteği donannı gerektirmeyen basit yazılımsal kaynaklar,FİRMA DESTEĞİ DEĞİLDİR.. öyle olsa bu özelliğkli yeni modeller vermek ve satmak icap ederdi..oysa zaten mevcut cihazları güncellemek sadece BU SERİYE GÖNÜL VEREN ARKADAŞLARA BORÇ. herkese saygılar...sistem oturup sonuçlar alınınca ana üretici desteği ve onayıyla eski tüm seri ve modellerede verebilmek en büyük idealim ama elimdeki imkan sadece aracılık herkese saygılar
bilhassa super dpcıs kullanıcısı arkadaşlar sat share aparatını denemenizi öneririm...saygılar..
alıntı
doktor dan.
Yer imleri