REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SAT-4450 Çok Yavaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn SAT-4450 Çok Yavaş

Arkadaşlar cihaza yeni yazalım atıyom yinede aynı. Uzaktan kumandadan tuşa basıyorum cihazın led ışığı göz kırpıyor yani algılıyor ama işlem 3 - 4 saniye sonra ( ses açma- kanal geçişi VS ) gerçekleşiyor. Şiştim valla bilgisi olup paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazda ***leri bir resetleyin bırde orjınal yazılım deneyın onda nasıl eğer emulu yazılımda yapıosa yapacak bişi yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Malesef

Volkan usta ilk önce kanal listesi atamıyordum. Ama şimdi programıda atamıyorum, yani yeni emulu sürümünü nede orjinal sürümünü atamıyorum. E 6 hatası veriyor ilgili hata çözümlerindeki windows98 uyumluluğu, ****** com ayarları velhasıl ne önerildiyse yaptım ama yine de başarılı olamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhazın sistem bilgilerni yaz. bu cıhazın loader versyonu 2 tane.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cihaz Bilgileri

SAT - 4450
    Sistem 50802
    Yükleyici Versiyonu L1.18
    Cihaz Versiyonu v1.0.40
    Uygulama Versiyonu GM-MCMFE 1.00.57

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bak senın cihazın sıstem ıd 50802 normalde şu an güncel verilen yazılımlarda sistem ıd 51802 dir. aslında cihazına pach yazılımı var ama şu an bulamadım onun için forumdaki yazılımım sıstem ıd 50802 yapıp verdım bunu yukle bakalım yarın arkadaşlardan pach yazılımını alır cihazının sistem ıd gıncel 51802 cevirirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sana haybeye USTA demiyorlarmış

Volkan Usta eyvallah, çözüme ulaştım. Çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan Usta eyvallah, çözüme ulaştım. Çok teşekkür ederim.

bende teşekkür ederim arkadaşım yalnız bu konuyu takip et cihazına boot pach yazılımını yüklemen lazım sistem ıd si değişsin dıe yoksa yenı cıkan yazılımları yükleyemezsin sonra bu şekilde yazılımın sistem ıd sini editlemek gerekir. bunuda önemliler kısmında tfd ıs changer var onla yapıyoruz orda acıklaması mevcut. tabi başka bir yöntem daha var ama o ustalık gerektiri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. boot dosyasını indir cihaza yükle ardından yine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı yükle bakalım olacakmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sistem ID değişti

:45: Volkan ustam 51802 oldu. Eyvallah. Ama bu sefer kanal listesi indirirken veya yüklerken ID hatası veriyor, kalıyor, Ve dünkü editleyip yaptırdığın programla attığım yazılım daha hızlıydı. Ama yeni programı sayende atabiliyorum o sorun kalmadı. Teşekkürler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri