REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: port değişimi acemiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart port değişimi acemiyim

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu forumda yeniyim ve ilk mesajım umarım sorunumu çözmemde yardımcı olabilirsiniz dreambox 500s sahibiyim 2 yıllık server desteği ile 400 tlye aldım.ama şu an kanal bağlantım yok bu şeref yoksunu adamla ters düştük msnden aşağıda yazan iletiyi yazmış

arkadaşlar portlar değişti eskale 12999 superserver 5000 oldu portları değiştirin

bu değişikliği nerden yapabilirim şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CCcam mı kullanıyorsun?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ccam kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet_zku Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ccam kullanıyorum
    Cihazın ftpsine girip Var/etc/ klasorundeki cccam.cfg dosyasını degştireceksin dosyanın içinde eski porta ait bilgi göreceksin eski bilgiyi silip yerine yeni portu yazacaksın

Cihazın ftpsine flash fxp programı ile baglanabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cehaletim ortaya çıkacak ama flashxp programını laptopa kurdum laptop ile dream box bağlantısını ne ile sağlayabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resimde gösterdim bu sekilde yapacaksın

Şimsek kısmından baglanacan sonradan hızlı baglana tıklayacaksın sonra cihazın ip adresi kullanıcı adı ve şifreni gireceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin resmindeki yerleri buradaki hangi adres ve port ile dolduracağım ikisiylede denedim olmuyor bi yerde hata yapıyorum sanırım kullanıcı adı ve şifreyide modeminkileri giriyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet_zku Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

senin resmindeki yerleri buradaki hangi adres ve port ile dolduracağım ikisiylede denedim olmuyor bi yerde hata yapıyorum sanırım kullanıcı adı ve şifreyide modeminkileri giriyorum

192.168.1.4 yazacan ip adresi bölümüne

Kullanıcı adı: root
    Şifre Kısmına: şifreni yazacan degiştirmediysen şifren dreambox tur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belli bir süre bekliyor sonra bağlanamıyor şifre var sanırım.tekrar elemanla irtibata geçmeliyim sanırım çabaların için çok sağol dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belli bir süre bekliyor sonra bağlanamıyor şifre var sanırım.tekrar elemanla irtibata geçmeliyim sanırım çabaların için çok sağol dostum

olabilir şifreyi değiştirip serverın kullanımını kısıtlamak istemiş olabilirler. şifreyi onlara sormadan da kırabilirsin ama beya bir zahmetli iş ilk önce alabilirsen onlardan şifreyi bir iste vermezler ise bakıcaz caresıne.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri