ses açma kapama tuşuna bastığımda ses ne açılıyor ne de kapanıyor. volume yazısıda ekrana çıkmıyor.
ses açma kapama tuşuna bastığımda ses ne açılıyor ne de kapanıyor. volume yazısıda ekrana çıkmıyor.
arkadaşım hangi imageyi kullanıyorsun.sorunsuz image istersen gemini imageyi dene derim
menuye girebiliyormusunuz arkadaşım. kullandığınız ımage ne kumanda ayarını değiştirmiş olabilirsiniz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
gemini 4,20 kullanıyorum. menüye girebiliyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
yok onu denedim o işe yaramıyor.
arkadaşım cihazdaki ımagenın bir yedeğinşi alın eğer kullandığınız server varsa onunda bilgilerini yedeğini alın ve rs232 ile yada forumda verilmiş olan hazır backup yukleyın bakın başka yapıcak bişi yok.
ilginiz için teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri