Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanır?

Katılımcı sayısı
576. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beşiktaş

313 54.34%
  • Fenerbahçe

218 37.85%
  • Berabere

45 7.81%
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bjk alır çünkü puan avantajı var takım oturmuş bir kadro allahdan bi kaza gelmezse maç bjk hemde 4-0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Görünen köy klavuz istemez" derler Fener hedefini kaybetti Beşiktaş Şampiyonluk kovalıyor, sonuç tabiki BEŞİKTAŞ yener

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alexkocero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dikkat ettimde fenere oy verenlere daha önce oy kullandınız diyor bence burada hile var her zaman derbileri fenerbahce alir hile olsada olmasada
    ne hilesi arkadaşım burayı başka yerlerle karıştırma lafını bilde yaz. hile yapıcak nesi var sonuç olarak sadece bir anket oy kullandıysanız bır daha kullandırmaz bu kadar basit.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben fenerbahçenin son durumunu gördükten sonra bir fenerli olarak beşiktaş kazanır demek gelmedi içimden fener alır dedim ama iyi oynayan kazansın.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fb leliler cok ümitli ama bu maci Beşiktaş alir.

AMA ŞAMPİYON SİVASSPOR bi Beşiktaşli hatta hastasi olarak bu sene şampiyonluğu sivasin hak ettigini düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dilerim ki efendice bir maç olur kimsenin canı yanmaz fener benim icime doğuyor macı az farklada olsa alır türkiye insanları için her şeyin iyi olması dileklerinle slm.................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BENCE BJK tartışmasız bu maçı alır, alması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş 1-0 alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşikltaş kazansın derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahce yensin Sivas spor kazansın

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri