Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanır?

Katılımcı sayısı
576. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beşiktaş

313 54.34%
  • Fenerbahçe

218 37.85%
  • Berabere

45 7.81%
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bence beşiktaş fenere bırakacak avrupaya gitsindiye çünkü beşiktaş saten avrupaya gidecek herşeyini şanpuyonla oynuyor tabiki yorum benim kişisel yorumum herşey sahada belli olacak iyi oynuyan kazansın demi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaş banko...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beşiktaş:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir galatasaraylı olarak fenerin kazanmasını istiyorum,çünkü sivaslıyım ve beşiktaşın yenilgisi yiğidolara yarayacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fener

Bu kadar kötü gitişten sonra mutlaka kazanmak için uğraşacakların düşündüğümden FENERBAHÇE maçı kazanır diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben koyu fenerliyim ama bencede beşiktaş alır bu maçı beraberlik olmaz sanırım bizimkiler unu ellediler kalburu duvara asdılar eski bir ata sözüdür bu yani ligden pes dediler havluyu atdılar onların tek amacı kupayı almak için odaklandılar süperlig onların umrunda degil gibi oyun oynuyorlar bu oynadıgı oyunda canımı çok sıkıyor benim degil bütün fenerlileri üzüyor ginede iyi oynayan kazansın
    Konu kaan68 tarafından (28-04-2009 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerin aklı varsa lig maçına asılmaz zaten avrupa hayal olmuş beşiktaşın işi zaten şampiyonlar ligi ha 1,ci ha ikinci fark etmez fortis kupasını fenerbahçeye verelim çünki hem kupa hem lig beşiktaşımız kaldıramaz saygılar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerin aklı varsa lig maçına asılmaz zaten avrupa hayal olmuş beşiktaşın işi zaten şampiyonlar ligi ha 1,ci ha ikinci fark etmez fortis kupasını fenerbahçeye verelim çünki hem kupa hem lig beşiktaşımız kaldıramaz saygılar:45:
    ne hayalı futboldan haberınız yok galıba.arkadas bu fener fınal oynamıyomu suan fortıs turkıye kupasında eee kupayı alamazsada fınal oynadıgı ıcın uefaya gıdıyor.yanı ercıyes nasıl ıkıncı lıge dusmesıne ragmen uefa ınter toto macları oynadıysa fenerbahcede kafadan uefada zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener yenilsinde gerisi önemli değil.destekliyoruz kartalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

direk beşiktaş kafadan kazanır :45: :45: :45:

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri