þampiyonlugun anadoluya gitmemesi icin anlaþabilirler diye geciyor aklýmdan
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beþiktaþ
Fenerbahçe
Berabere
þampiyonlugun anadoluya gitmemesi icin anlaþabilirler diye geciyor aklýmdan
vallahi ben beþiktaþlýyým sivas bu sene þampiyon olsun bizde ikinci olarak þampiyonlar ligine gidelim çünki sivas bileðnin gücüyle buralara geldi þampiyonluðu fazlasýyla hak ettiler yenmedikleri büyük takým kalmadý bir fenere takýldýlar fenerde bu sene gazoz turnuvasýna katýlacak bu gidiþle![]()
Bence Fenerbahçe tarihi bi hezimet yaþayacak. En az 4-0 ve üzeri diyorum.
arkadaslar fener sahaya arogones sýz cýkarsa beþiktaþý yener,ama arogones kulubede oldugu an fener 1-0 yenýk baslar.her ýký takýma basarýlar.:49:
fenerrrr
B J K Taþ Tabiki
(BÝR GALATASARAYLI OLARAK)
NASIL GALATASARAY KARÞISINDA FENER ÞANSLIYSA FENER KARÞISINDADA HER ZAMAN BEÞÝKTAÞ ÞANSLIDIR.ÞANSININ VE FENERLÝ FUTBOLCULARIN YARDIMIYLA %75 BEÞÝKTAÞ BU MAÇI ALIR VEFENER VE GALATASARAYA
BY BY DER.
:tongue:
Yer siyah
Gök beyaz
HER ZAMAN
BEÞÝKTAÞ
fener bitmiþ hiçbir þey olmaz fenerden ALIR BJK
fenerin kaybedecek birþeyi yok beþiktaþýn kaybedecek çok þeyi var mesela þampiyonluk
fenerbahçem diyorum,gönlüm öyle istiyor ama aslýnda mantýðým beni tasvip etmiyor çünkü bu dede ile bu takýmdan hiç bir beklentim yok,herþeye raðmen beþiktaþý her iki maçtada yenebilmek ihtimali beni mutlu ediyor ve koskoca bir sezon boyunca bu iki galibiyet bana herþeyi affettirir diyorum..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri