arkadaslar fener sahaya arogones sýz cýkarsa beþiktaþý yener,ama arogones kulubede oldugu an fener 1-0 yenýk baslar.her ýký takýma basarýlar.:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beþiktaþ
Fenerbahçe
Berabere
arkadaslar fener sahaya arogones sýz cýkarsa beþiktaþý yener,ama arogones kulubede oldugu an fener 1-0 yenýk baslar.her ýký takýma basarýlar.:49:
fenerrrr
hekesin bildigi gibi fenerde suan deprem oluyor ve beþiktasta cok formda
derbi maclarýn havasý baska olur ama istatiskler beþiktas diyor
bu maç ta erken gol bulursa beþiktaþ farka gidebilir:45:
bu seneki fenerbahce galatasaray maçýna da öyle diyorlardý ne oldu dkk 2 gs 1 dedilerki dediðimiz oluyor dkk 6 ne oldu 1-1 sonra ne oldu 4-1 fener aldý derbi maçlarýnda neyin ne olacaðý belli olmaz diyorum ben
B J K Taþ Tabiki
(BÝR GALATASARAYLI OLARAK)
NASIL GALATASARAY KARÞISINDA FENER ÞANSLIYSA FENER KARÞISINDADA HER ZAMAN BEÞÝKTAÞ ÞANSLIDIR.ÞANSININ VE FENERLÝ FUTBOLCULARIN YARDIMIYLA %75 BEÞÝKTAÞ BU MAÇI ALIR VEFENER VE GALATASARAYA
BY BY DER.
:tongue:
Yer siyah
Gök beyaz
HER ZAMAN
BEÞÝKTAÞ
fener bitmiþ hiçbir þey olmaz fenerden ALIR BJK
fenerin kaybedecek birþeyi yok beþiktaþýn kaybedecek çok þeyi var mesela þampiyonluk
fenerbahçem diyorum,gönlüm öyle istiyor ama aslýnda mantýðým beni tasvip etmiyor çünkü bu dede ile bu takýmdan hiç bir beklentim yok,herþeye raðmen beþiktaþý her iki maçtada yenebilmek ihtimali beni mutlu ediyor ve koskoca bir sezon boyunca bu iki galibiyet bana herþeyi affettirir diyorum..
Bir Fb li olarak malesef takýmýn gidiþ hattýnýn kötü olmasý denklemlerin bir türlü oturmamasý nedeniyle Bjk nin kazanacýgýný zannediyorum.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri