Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Beþiktaþ-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanýr?

Katýlýmcý sayýsý
576. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beþiktaþ

313 54.34%
  • Fenerbahçe

218 37.85%
  • Berabere

45 7.81%
Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Beþiktaþ-Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanýr?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bjk alýr çünkü puan avantajý var takým oturmuþ bir kadro allahdan bi kaza gelmezse maç bjk hemde 4-0

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Görünen köy klavuz istemez" derler Fener hedefini kaybetti Beþiktaþ Þampiyonluk kovalýyor, sonuç tabiki BEÞÝKTAÞ yener

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alexkocero Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dikkat ettimde fenere oy verenlere daha önce oy kullandýnýz diyor bence burada hile var her zaman derbileri fenerbahce alir hile olsada olmasada
    ne hilesi arkadaþým burayý baþka yerlerle karýþtýrma lafýný bilde yaz. hile yapýcak nesi var sonuç olarak sadece bir anket oy kullandýysanýz býr daha kullandýrmaz bu kadar basit.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben fenerbahçenin son durumunu gördükten sonra bir fenerli olarak beþiktaþ kazanýr demek gelmedi içimden fener alýr dedim ama iyi oynayan kazansýn.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fb leliler cok ümitli ama bu maci Beþiktaþ alir.

AMA ÞAMPÝYON SÝVASSPOR bi Beþiktaþli hatta hastasi olarak bu sene þampiyonluðu sivasin hak ettigini düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dilerim ki efendice bir maç olur kimsenin caný yanmaz fener benim icime doðuyor macý az farklada olsa alýr türkiye insanlarý için her þeyin iyi olmasý dileklerinle slm.................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BENCE BJK tartýþmasýz bu maçý alýr, almasý lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ 1-0 alýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþikltaþ kazansýn derim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahce yensin Sivas spor kazansýn

Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri