Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beþiktaþ:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beþiktaþ
Fenerbahçe
Berabere
Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beþiktaþ:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.
bir galatasaraylý olarak fenerin kazanmasýný istiyorum,çünkü sivaslýyým ve beþiktaþýn yenilgisi yiðidolara yarayacaktýr.
Bu kadar kötü gitiþten sonra mutlaka kazanmak için uðraþacaklarýn düþündüðümden FENERBAHÇE maçý kazanýr diyorum.
ben koyu fenerliyim ama bencede beþiktaþ alýr bu maçý beraberlik olmaz sanýrým bizimkiler unu ellediler kalburu duvara asdýlar eski bir ata sözüdür bu yani ligden pes dediler havluyu atdýlar onlarýn tek amacý kupayý almak için odaklandýlar süperlig onlarýn umrunda degil gibi oyun oynuyorlar bu oynadýgý oyunda canýmý çok sýkýyor benim degil bütün fenerlileri üzüyor ginede iyi oynayan kazansýn
Konu kaan68 tarafýndan (28-04-2009 Saat 01:35 ) deðiþtirilmiþtir.
fenerin aklý varsa lig maçýna asýlmaz zaten avrupa hayal olmuþ beþiktaþýn iþi zaten þampiyonlar ligi ha 1,ci ha ikinci fark etmez fortis kupasýný fenerbahçeye verelim çünki hem kupa hem lig beþiktaþýmýz kaldýramaz saygýlar:45:
fener yenilsinde gerisi önemli deðil.destekliyoruz kartalý
direk beþiktaþ kafadan kazanýr :45: :45: :45:
þampiyonlugun anadoluya gitmemesi icin anlaþabilirler diye geciyor aklýmdan
vallahi ben beþiktaþlýyým sivas bu sene þampiyon olsun bizde ikinci olarak þampiyonlar ligine gidelim çünki sivas bileðnin gücüyle buralara geldi þampiyonluðu fazlasýyla hak ettiler yenmedikleri büyük takým kalmadý bir fenere takýldýlar fenerde bu sene gazoz turnuvasýna katýlacak bu gidiþle![]()
Bence Fenerbahçe tarihi bi hezimet yaþayacak. En az 4-0 ve üzeri diyorum.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri