Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atv çıkmıyor Diyenler Okusun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atv çıkmıyor Diyenler Okusun

ATV ÇIKMIYOR DİYENLER OKUSUN

Ustalar bu Türksat 3a ya geçtikten sonra bazı yerlerde atv sky türk vs bazı düşük band kanallar alınamamakta alınsa bile sinyal kesik kesik gelmektedir

sonuç olarak arıza kablodan kaynaklanıyor ise çanak anten den kontroller normal atv sinyali iyi ama aşağıya inince sinyal yok ise 1.çözüm kabloyu yenilemek ama atıyorum bina merkezi sistem 20 abone var bunun tek tek koblo deyişmezi zaman alır diyorsanız ve maliyetli diyorsanız yampanız gereken şudur

uydualıcınızın kurulum nenusune geliniz yeni bir uydu ekleyiniz örnek olarak 3a yazınız ve lnb firakansı 9750/10750 yapnız ve menuel aramaya geliniz örneyin atv mevcut firekansı 11627 h 06666 dır bu firekans üzerine +150 ekleyiniz 11627+150:11777 h 6666 giriniz ve atv %95 sinyal geldiyini görüceksiniz

firekans 11777

sembol 06666

pol h yatay

fec oto

ben bunu denedim dün 16 obenilik merkezi sistem arızasına gittim binada alt dairelerde atv sinyal alınamamakta idi ama üst dairelerde normal bunu için alt dairelerin kablosu deyişmesi gerekiyordu ama yukardaki firekans yükselme işini denedim ve %100 sonuç aldım kablo sukıntısı yaşayan arkadaşlara tavsiyem budur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli arkadasım aynı sorun bende var cihaz markası megastar 800 ci koan yazılım yuklu

cihazimda basta atv ler stv kanal7 tv8 kanalları sinyal cok iyi fakat arasıra sinyaller kesık kesık oluyor bir sure sonra duzeliyor. fakat netanin bir cihazı takılı bende 3 gundur hicbir sorun yok ne kanallar kesık kesık nede yayınlarda bir sorun cikıyor bilgileriniz bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerli arkadasım aynı sorun bende var cihaz markası megastar 800 ci koan yazılım yuklu

cihazimda basta atv ler stv kanal7 tv8 kanalları sinyal cok iyi fakat arasıra sinyaller kesık kesık oluyor bir sure sonra duzeliyor. fakat netanin bir cihazı takılı bende 3 gundur hicbir sorun yok ne kanallar kesık kesık nede yayınlarda bir sorun cikıyor bilgileriniz bekliyorum

o sorun cihazdan kaynaklanıyor bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılımdan kaynaklanıyo hangi yazılım var cihazda en son yazılımmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımdan kaynaklanıyo hangi yazılım var cihazda en son yazılımmı

arkadasım 2008 de yazılım atmıstım o tarihten bu yana 1 yıla yakındır yazılım atmadım haziran temmuz yazılım olması lazım

1 haftadır neta cıhazını kullanıyorum kendi cihazım oldugunda sureklı bırcok kanallarda kesık kesık oluyordu son yazılımlar bır tanesı ekler tekrar kontrol eder sonucu size burdan yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi botech 7000 fta cihaz üzerinde denedim sonuç tek kelime ile harika emeğine sağlık dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

faydalı oldusak ne güzel bilgileri paylaşma güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital-06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ATV ÇIKMIYOR DİYENLER OKUSUN

Ustalar bu Türksat 3a ya geçtikten sonra bazı yerlerde atv sky türk vs bazı düşük band kanallar alınamamakta alınsa bile sinyal kesik kesik gelmektedir

sonuç olarak arıza kablodan kaynaklanıyor ise çanak anten den kontroller normal atv sinyali iyi ama aşağıya inince sinyal yok ise 1.çözüm kabloyu yenilemek ama atıyorum bina merkezi sistem 20 abone var bunun tek tek koblo deyişmezi zaman alır diyorsanız ve maliyetli diyorsanız yampanız gereken şudur

uydualıcınızın kurulum nenusune geliniz yeni bir uydu ekleyiniz örnek olarak 3a yazınız ve lnb firakansı 9750/10750 yapnız ve menuel aramaya geliniz örneyin atv mevcut firekansı 11627 h 06666 dır bu firekans üzerine +150 ekleyiniz 11627+150:11777 h 6666 giriniz ve atv %95 sinyal geldiyini görüceksiniz

firekans 11777

sembol 06666

pol h yatay

fec oto

ben bunu denedim dün 16 obenilik merkezi sistem arızasına gittim binada alt dairelerde atv sinyal alınamamakta idi ama üst dairelerde normal bunu için alt dairelerin kablosu deyişmesi gerekiyordu ama yukardaki firekans yükselme işini denedim ve %100 sonuç aldım kablo sukıntısı yaşayan arkadaşlara tavsiyem budur
    bu işlemi uydu eklemeden yapmakla olurmu arkadaşım
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri