REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: eurobird 9

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eurobird 9

11843 v 27500 bu frekanstaki yayınlarda sorun varmı bu gün itibarıyle çalışmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an aldığım bilgiye göre yayınlar durdurulmuştur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet bende çanağı çevirmeye gittim sinyal yok.müşterinin komşusunun kurulu olan çanağına da baktık.sinyal yok.bu konuda hiç bir bilgi de yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemalapk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an aldığım bilgiye göre yayınlar durdurulmuştur.
    kaynak varmı dostum???.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende baktım,suanda sınyal gıtmış durumda (gercı bu uyduda normal ızlenecek kanal yok)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru yok ama çanağını çevirdiğimiz en az 20-30 müşteri vardı.şimdi onlara laf anlatmak baya zor olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru yok ama çanağını çevirdiğimiz en az 20-30 müşteri vardı.şimdi onlara laf anlatmak baya zor olacak.
    Dostum o frekansta kayde değer kanal yok,kımse farkına bıle varmaz

11843 V 27500 :46:

Nepali Television
    Mesopotamia TV (METV)
    Roj TV
    Newroz
    Blue Moon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

Roj TV'nin yayını bugün durduruldu

Terör örgütü PKK’nın yayın organı Roj TV’nin yayını durduruldu. Televizyonun iki frekansından da yayına çıkamıyor.

Roj TV'nin web sitesinde ve bazı yayın organlarında duyurulan frekanslarda şu anda televizyonun yayını bulunmuyor. Roj TV, web sitesinde iki uydudan verilen yayın frekanslarından yayına çıkamıyor.

Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle yayının durdurulması talebi Danimarka’ya iletilen ancak kabul edilmeyen Roj TV’yle ilgili talep Andreas Fogh Rasmussen'e NATO Genel Sekreterliği seçimleri öncesi tekrar iletilmişti.

Terör örgütü PKK’nın yayın kanalı Roj TV bugün itibariyle kamuoyuna duyurduğu frekanslardan yayına çıkamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bilgi aldığım kaynak.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

Alıntı kemalapk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11843 v 27500 bu frekanstaki yayınlarda sorun varmı bu gün itibarıyle çalışmıyor.
    frekans tekrar aktif ses yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri