Siz asıl felaketi D Smart alırsa görün.
Siz asıl felaketi D Smart alırsa görün.
tekrar düşünün digiturkün bu gün yaptığı ne? 40-50 tl ve üstünde para aldıkları aboneye hizmet yerine 9,90lık ucuzcu üye toplamak için kutulara yatırım yapyor adamlar bulmuş işin kolayını dünada böyle örnek yoktur çok uzun suredir kaliteli ne kanal geldi nede kanallarında yeni yayınlar özellikle cmedymax neredeyse yayına başladığındaki dizilerin tekrarıyla dolu bakın dsmarta yarın yeni bikanal daha geliyor...
beniki senedir üyeyim her ay 46000 tl veriyorum geçen gün iptal eddirmek için aradım 19500 tlye kadar fiat düşdü hergün telefonla arayıp neden iptal eddiriyorsunuz diye soruyorlar dedigim gibi fiat 19.500 tl kadar indiler ben yok dedikce hergün arayorlar inşallah mayısın 3çünde kurtulacagım tabiki yakamı bırakırlarsa
çok doğru yapmışsın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buraya bir bakbeniki senedir üyeyim her ay 46000 tl veriyorum geçen gün iptal eddirmek için aradım 19500 tlye kadar fiat düşdü hergün telefonla arayıp neden iptal eddiriyorsunuz diye soruyorlar dedigim gibi fiat 19.500 tl kadar indiler ben yok dedikce hergün arayorlar inşallah mayısın 3çünde kurtulacagım tabiki yakamı bırakırlarsa
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri