allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor bi an önce cezalarını vermek gerekli bunların hain şerefsizlerin TURKİYE TEKTİR BÖLÜNEMEZ BUNUDA BÖYLE BİLİN HAİN KÖPEKLER![]()
![]()
![]()
allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor bi an önce cezalarını vermek gerekli bunların hain şerefsizlerin TURKİYE TEKTİR BÖLÜNEMEZ BUNUDA BÖYLE BİLİN HAİN KÖPEKLER![]()
![]()
![]()
[B]allah rahmet eylesin
kamplaşmayı yaratan sizsiniz madem öyle neden bunların hatalarını söyleyemiyorsunuz genel kurmaya gelince kolay cumhura başbakanına başbakana yada bakanlara yada deniz fenerine gelince çıt yok genelkurmay senin genel kurmayın değil herhal ondan sonra kamplaşma bence komik oluyorsunuz pero doğru söylüyor bunlar birilerinin önünü acıyor ama bu pkk mı ermeniler mi fener rum patrikanesi mi yoksa amerika veya ingilizler mi veya hepsine hizmet mi ediyor iktidar olmanın diyeti mi bilmiyorum
okuyunca gülesimi getirdin bee arkadaş.hala anlamamışsın bu ve benzeri konular açıldığında eğer benim o bahsettiğin kişiler hakkında yazdıklarımı okusan böyle demezdin.onlar seçilmiş ama ben seçmedim ,seçilmelerinede katkım olmadı.sadece dediğim sırf ak partiye muhalefet olsun diye yanlışıda alkışlayamam.sen söyle dostum ne demek türkiye halkı? katılıyormusun.bunu değil g.kurmay babam söylese tasvip etmem.siyasi kanat zaten satılmış ama askeri kanat bu açıklamayı yapamaz.mazereti ne olursa olsun.söyle sen bu sözü tasvip ediyormusun?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri