REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: diyarbakırdan acı haber 10 sehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah bildiği gibi yapsın bu herifleri ..................................
    Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun tuncelide yine bombalı tuzak olmus 2 yaralı asker var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Lanet olsun..
    ne yazıkkı gherceklerı konussak adalet bu ya!banlanırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sız pkk yı falan bırakında sız hukumetın yaptıklarına bakın,hukumetın ergenekoncu dıye tuttukları adamların hepsı bırer kahraman ve hukumet bu kahramanları tutarak pkk denen serefsızlere yol acıyor bu hukumetle ısımız ck zor.ataturkun evlatları bır bır can verıyor ve bız ızlemeye devam edıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alalah Rahmet Eylesin Allah Ailelerine Sabır Versin Başımız Sagolsun Onların Karındaşlarını Meclise Getirenlere Yuhlar Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazmayım dedim ama yinede yazıyorum.artık günlük yaşam tarzı olarak alışmamız gereken hatta alıştığımız iki gerçek var biri pkk lı itlerin eylemleri,ikinci si de artık sayısınında önem arzetmediği şehitlerimiz(önemi yok dedim çünkü tepkisizliğin ve sessizliğin olduğu yerde demekki bazı şeyler artık önemini kaybetmiştir)pkk nın meclis uzantılı kaltaklarından biri diyor ki"29 mart seçimleri kürdistan ın sınırlarını belirlemiştir"g.kurmay ın başındaki paşa denilen biri ne diyor" türkiye halkı" birde bu söylemi atamıza dayandırarak...nede olsa ülkedenbir barak rüzgarı geçti,tokalaştıkları domuz grine yakalanan barak efendi.her neyse....yüce ALLAH şehitlerime rahmet eylesin,ailelerine vede ülkemdeki vatan sevdalılarına sabır ihsan eylesin.bayrak başımızda,ezan kulağımızda daim olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genel kurmay bunu diyorda senin cumhur başbakan davos fatihide çıt yok boğazına birşey mi kaçtı yoksa olur mu diyor davosta asıp kesti şimdi 7 ekimde ermeni acacaksınız diyor cıt yok ne oldu da haritayı çizenlerin yaşadığı yerlerdeki hocalara şehlere onlar aydınlatamıyor mu bu aciz insanları yoksa daha çok mu efendinin dediği kelleler erbakan hocanın dediği gibi bir gün o birgün diğer gömlek mi giyiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    genel kurmay bunu diyorda senin cumhur başbakan davos fatihide çıt yok boğazına birşey mi kaçtı yoksa olur mu diyor davosta asıp kesti şimdi 7 ekimde ermeni acacaksınız diyor cıt yok ne oldu da haritayı çizenlerin yaşadığı yerlerdeki hocalara şehlere onlar aydınlatamıyor mu bu aciz insanları yoksa daha çok mu efendinin dediği kelleler erbakan hocanın dediği gibi bir gün o birgün diğer gömlek mi giyiliyor
    arkadaşım c. başkanı ve başbakan denen zatlar benim değil t.c. nin başıdır.bunun haricinde benimlede alakaları yoktur.senin tabirinle onlar benimse g.kurmayda senin herhal. hemen kamplaşmaya yatkın olmayın, ben yanlışın yanlış kurumdan çıktığını belirttim. hem al 3 üde senin olsun bana lazım değil.bizim sevgimiz vede saygımız sadece bulundukları makamlaradır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elebaşlarını adada, yoldaşlarını mecliste kendi ellerimizle besleyen biz isek bu tarz olaylara alışmamız lazım..
    basri kardeş bir ata sözü var bilirsin BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ diye bizimkiside o hesap.SELAMLAR
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri