Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Viaccess 2.5 Hacked

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8500$ verebilcekmisin? vercek isen hemen özelden banka hesap numarasını verim ve hangi cihazdan izleyecek isen emusunu ver bikaç yamalama yapacam uzun iş bu fiyati ben belirlemiyom ona göre o***

bak arkadaşım burdan hıkayeden şeyler yazmıyalım öle 8500 falan bunlar boş neyi çözecen hangi yazılımlar sana versem 1mb lık yazılım neresınde ne yapacan zaten kırılan bir sistem yok kırılacak sıstemın algorıtmasınında yazılıma eklenmesi için flaş ta değişiklik yapılması gerekir bu dedğim küçük kapasiteler için zaten 8500 dolara halledılcek bir konu olsa çok tan firmalar bunu yaptırı satışlardan bunun 10 katını çıkarırlardı. bu iş öle parayı ver yapıyımla olmuo yaparsın ben yaptım yaptığın yazılımların algorıtmasını loglarını kıtlersın kımsede dokunamaz her şey yıne sende kalır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım kime ne anlatıyorsun.En son yazdığı yorumla yazılım konusunda hiç bir şey bilmediğini ispat etti.Yükseklerden atarak işin içinden çıkmaya çalışıyor.Ya da buradakileri cahil filan zannediyor herhalde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kırılan şifreleme sistemleri var ama bunlar artık emu yerine belirli gammadır diğer kartlardır bunlara gidiyor şifre kırmak site hacklemeye benzemez çok gelişmiş labratuarlar gerektirir çok maliyetlidir size şunu söyleyim ülkemizde odtü bilkent üniverste labratuarlarında en uzman kişiler bile denemiş ve başarılı olamamışlar ülkemizdeki platformlar bu açıdan çok şanslılar daha onları kıracak zekaya sahip kişiler yoktur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kırılan şifreleme sistemleri var ama bunlar artık emu yerine belirli gammadır diğer kartlardır bunlara gidiyor şifre kırmak site hacklemeye benzemez çok gelişmiş labratuarlar gerektirir çok maliyetlidir size şunu söyleyim ülkemizde odtü bilkent üniverste labratuarlarında en uzman kişiler bile denemiş ve başarılı olamamışlar ülkemizdeki platformlar bu açıdan çok şanslılar daha onları kıracak zekaya sahip kişiler yoktur...

arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya bu ülkede onu yapacak teknolojide beyinde var ama bazı dengeler var senin dediğin üniversiteler hikaye. öle her önüne gelen bu dengeleri bozarsa ne olur bide bu yanından bakın birde bu türkiyede yok mantığını bırakın. burda her şey var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş seni başka yerlerdede görüyorum hep aynı bolkeseden atıyorsun burda kimseyi kandıramazsın senin gibilerini bizler çook göördük şimdide işin içinden çıkamıyon belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8500$ verebilcekmisin? vercek isen hemen özelden banka hesap numarasını verim ve hangi cihazdan izleyecek isen emusunu ver bikaç yamalama yapacam uzun iş bu fiyati ben belirlemiyom ona göre o***
    sen kendini ne zannediyorsun 8500 dolar istiyosun bide 50 ytl felan olsa bişey demicem ne yapcan okadar parayı yeni uydu cihazı mı üretcen peki bu eskiden emuları yapanlar enayimi de para almadılar sen gelmişsin üfürkçüler gibi üfürüyosun bir daha uyarmam seni para lafı hesap lafı açılmıcak burda açılırsa üfürükçülügünü başka yerde yaparsın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali çip set in orjinal cihazlarında çalışıyor bu kart.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
    tr dede impax larda var.daha dogrusu 3329 b.c.b1 çiplerde acıyor.cihazla birlikte kartta veriliyor.tr de 3329 un b ve c sinin kartlı cihazı yok.echoling marka olarak var.sadece 3329 b1 smal ca ve cı cihazda kart çalışıyor
    aslında kart a siz dosya atmıyorsunuz.ali cihazlarda emu ktifi 2 kere yapılıyordu.
    2020 emu aktif
    2121 autoral.şimdi kartaki 3 emu kod u diğer dosyayı çalıştırıyor.
    malum conaxlar acıldı.diabloda calışıyor.ama emuya düşmedi bir türlü.ali de modaya uydu kart cıkardı.13 e sct felan bir kaç kanlda acıyor bu kart activasyonu ile
    tr de bir sürü ali cihaz var.
    mesala yumatu ıq.ıq plus
    firma softvare verirken 2329 c diyor ıq plus a.halbuki 3329 c f1 çipli bu cihaz.vodex 3329 c diyor plus cihazına.halbuki 3329 c e1 çipli.sondaki f ve e uzantıları para tuzagı
    ne kadar cihaz siparisi o kadar softvare.
    ana çipler sınırsız destek.ama impax hariç vermiyorlar hiç bir firmaya.bu arada cihaz lar da kimlik ıd leri farklı.
    3329 b1 in 2 menüsü var.yumatu ıq ve edison tyron .şimdide 3 sü cıktı 2 2007 ca smal

softvare işine gelince herkes editorle editliyor.ali cihazlar için mesala extraction programıyla editör kullanmadan softvareden ***leri değiştirip yeni bir soft yapabilirsiniz.
    veya editör hex programlarıyla softvareleri acabilir değişen güncel *** ve kanal listelerini ekleyebilirsiniz.
    bunu baska cihazlarda baska sekilde yapan arkadaşlarımızda var.

ana softlara gelince bu işbiraz karışık.konunu başlığı viacces hack diyor.aslında dogru değil anlaşmalı gibi geliyor.
    ama premier in nagravizyonda katrein cihazlara actığı davalara bakılınca vede kazandıklarına yorumlarada acık diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen kendini ne zannediyorsun 8500 dolar istiyosun bide 50 ytl felan olsa bişey demicem ne yapcan okadar parayı yeni uydu cihazı mı üretcen peki bu eskiden emuları yapanlar enayimi de para almadılar sen gelmişsin üfürkçüler gibi üfürüyosun bir daha uyarmam seni para lafı hesap lafı açılmıcak burda açılırsa üfürükçülügünü başka yerde yaparsın..

tamam ustam ben bişey bilmiyorum özür dilerim ve ben ufurukcu değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam ustam ben bişey bilmiyorum özür dilerim ve ben ufurukcu değilim
    özürün kabul edildi hepimiz kardeşiz :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya bu ülkede onu yapacak teknolojide beyinde var ama bazı dengeler var senin dediğin üniversiteler hikaye. öle her önüne gelen bu dengeleri bozarsa ne olur bide bu yanından bakın birde bu türkiyede yok mantığını bırakın. burda her şey var.
    bahsettiğin denge bu işte olsaydı bu üniversitelerin elektronik labratuarlarında olurdu zaten sen söylüyorsun önüne gelen diyerek türkleri kastediyorsun sanırım sirbistanda bile bu gün adsl tv hizmeti teknolojik alt yapı açısından türkiye taş devrinde artık bir çok üretici firma uydu ağırlığını azaltıp adsl box üretimin artmıştır benimm söz ettiğim buraya kaktırılan sunny next goldmaster vs firmalar değil gerçek üreticiler nokia phıllıps humax gibi bu dvb sistemini yaratan firmalardan bahsediyorum bu küçümsemek yada aşşağılamak değil gerçek bunu kabul edelim biz fakir bir ül***iz böyle olmasaydı ne cine5 batardı nede şimdiki platformlar zarar ederdi...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri