REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1mayıs emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 1mayıs emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun

tüm emekçilerimizin emek ve dayanışma gününü candan kutluyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm emekçilerimizin emek ve dayanışma gününü candan kutluyorum.
    :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne oldu gecen sene kutlatmamak için polisle işçileri karşı karşıya getirenler bu sene ne değiştide kutlamalara izin veriyorlar gecen sene başarı kazandıklarını söyleyenler bu sene başarısız mı oluyorlar yoksa ampullerini ışığımı azalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne oldu gecen sene kutlatmamak için polisle işçileri karşı karşıya getirenler bu sene ne değiştide kutlamalara izin veriyorlar gecen sene başarı kazandıklarını söyleyenler bu sene başarısız mı oluyorlar yoksa ampullerini ışığımı azalıyor
    bu yasak bir senelik degil 32 senedir yasak bu sene kutlanacak umarım bu günü kutlarken saga sola zarar vermezler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar ne biçim sendika başkanları anlamak mümkün değil ülkenin huzurunu bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. hükümet resmi bayram ilan edip 1 günde tatil etmiş.
    eski olayların anısına sembolik bir gruba da taksim anıtına çelenk bırakmalarınada izin vermiş. gel görki olaylara bak. Önüne gelen kuruluş ben şu meydanda bu alanda miting yapacağım derse olurmu, dağ başımı burası. gösterilen yerde kutlasan ne olur sanki. ama amaç bu değilki.
    bu tür davranışların yanlış olduğunu hiç bir muhalefet partisi kamu oyuna açıklama yapmıyor.
    ileride bu muhalefet partileri iktidar olursa bu anlayışı diğer partilerden nasıl bekler. zaten onlarında isteği ortalık karışsın iktidarın kamu oyu desteği azalsın. ondan sonra vatan, millet, sakarya edebiyatları ile oy toplamaya çalışsınlar. daha çok çalışırlar çünki hepsi toplumun gerisi kalmış siyasi meftalar.

bende işçi bayramının işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim.
    (Bende işçi emeklisi bir kişiyim.)
    Konu conker tarafından (01-05-2009 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski resim ama hoşuma gitti gerv yapan tayib adalet bakanı şahin istanbul belediye başkanı grev yapıyor helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şişlide göstericiler işyerıne atmlere zarar verıyor simdi bunlar bayram kutluyor ve bunlarda işçi öylemi tamam bir seyi begenmezsin tepki koyarsın ama sen oradaki esnafın dukkanlarından ne istıtorsun atm lerden ne istıyorsun tabi onlar bunları dusunmezler onların amacı yakıp yıkmak vali bir kere daha haklı çıktı bunlara taksımı acmamakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bayram dediğin polise taşla sopayla, dukkanları yağmaylamı olur.
    1 mayıs bayramsa inadına kutlamıyorum böyle bir ülkede.
    Bu işin emekçisi işçisi kalmadı. her sene 1 mayıs deyince kepenk indirme, tazikli su tutulan işçi maskesi altındaki vatan hayinleri ve polise taş atan kendini bilmezler aklıma geliyor. Böyle bayrammı olur. Türküz, Gruluyuz ama CAHİLiz.. gerisi hikaye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAYRAMA BAK BAYRAMAAA

Pangaltı'dan Taksim'e yürümek isteyen yaklaşık 100 kişilik gruba polis, tazyikli su ile müdahale etti. Bu arada, göstericiler Taksim'deki The Marmara Oteli'nden pankart astı. Pankart'ta "1 Mayıs 1977'de buradan ateş çanlar bulunsun"yazısı dikkat çekti. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Halaskargazi Caddesi'nde gelerek, güvenlik önlemlerini inceledi.

Gözaltına alınan 2 kişi polis otobüsüne bindirildi. Ara sokaklara dağılan göstericilere gaz bombaları atıldı.

Sıraselviler'de 9 kişi gözaltına alındı
    İSTANBUL (İHA) - Sıraselviler'de yasadışı gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Aralarında bayanların da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Sıraselviler'de zaman zaman farklı noktalarda toplanan göstericilerin eylemleri sürüyor. Polisin göstericilere müdahalesi sonucu, aralarında bayanların da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Göstericiler, müdahale sırasında atılan gaz bombalarından etkilendi. Bir polis memuru, gazdan etkilenen göstericiye su verirken, bölgedeki gerginlik sürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben vatandaş olarak böyle bir bayramı kabul etmiyorum bugünüde bayram saymıyorum adı bayram gerisi heyeylan her yeri taşlıyorlar böyle bayram olmaz olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri