Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/85 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920213661 ... SonSon
847 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Dreambox kanal listesi(29 01 2011)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın yönetici ilk atacağım kanal listesini tam ne yapmam lazım eskileride silip ortada kalmayayım yeni kullanıyorum bu cihazı
    eskiyi silmene gerek yok listeyi yüklemen gerekli
    ayrıca nasıl yapacağın linkte mevcut..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerli yada yabancı serverler onemlimi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu paketi kurdum fakat sinematv de movies24 çıkıyor ayrıca lulitv ki bu benim ve kızım için çok önemliydi oda yok yanlışım varsa nerde acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı frm78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu paketi kurdum fakat sinematv de movies24 çıkıyor ayrıca lulitv ki bu benim ve kızım için çok önemliydi oda yok yanlışım varsa nerde acaba
    sinema tv'de bende sinema tv çıkıyor ayrıca luli tv'de mevcut çocuk kanallarının olduğu yere bakarsanız orada mevcut kıdsco kanalının hemen altında 99 tuşlarsanız göreceksizni tabiii sıralamada değişiklik yapmadıysanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon sinema tv de movies24 çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı frm78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var
    dosyayı yeniledim şimdi yeni dosyayı indirip tekrar denermisiniz..sonucu olumlu yada olumsuz yazarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın adminim şimdi şöyle özetliyeyim yenilediğiniz dosya inmiyor böyle bir dosya yoktur gibisinden bir ibare vardı tam hatırlayamıyorum şimdi daha önceye dönecek olursak sinema tv kanalları ve luliyv tamam fakat trt1 yok aralarda bazı kanallarda da eksikler var ki bunların sayısı epeyce var ama daha ziyade yabancı kanallar bunlar ***** kanallardan hotbird dekilerden hangisi çalışıyor acaba birde eleştirim olacak ki yine benim hatammı bilmiyorum ama digitürk ü ayırmamışsınız bende tüksatın altında görünüyor

Sayfa 11/85 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920213661 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri