Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 25/85 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334355075 ... SonSon
847 sonuçtan 241 ile 250 arası

Konu: Dreambox kanal listesi(29 01 2011)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben 1. mesajdaki setting dosyasını önce DreamBoxEdit ile açıyorum ve içinden Astra uydusunu silip hafızaya alıyorum dosyayı yeniden içinde astra olmadan dream 500s cihazına atıyorum buraya kadar herşey okey cihazı kapatıp açtıktan sonra buketlere bakıyorum hepsi silinmiş servis yazıyor nedir bu sorun ya böyle bir hatayı neden alıyorum acaba?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben 1. mesajdaki setting dosyasını önce DreamBoxEdit ile açıyorum ve içinden Astra uydusunu silip hafızaya alıyorum dosyayı yeniden içinde astra olmadan dream 500s cihazına atıyorum buraya kadar herşey okey cihazı kapatıp açtıktan sonra buketlere bakıyorum hepsi silinmiş servis yazıyor nedir bu sorun ya böyle bir hatayı neden alıyorum acaba?
    Hazır listelerde bazen sorun olabiliyor ali hocam.Sende listeyi attıktan sonra cihazdan sil astra uydusunu olmuyormu ?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hazır listelerde bazen sorun olabiliyor ali hocam.Sende listeyi attıktan sonra cihazdan sil astra uydusunu olmuyormu ?
    İlgi alakan için çok teşekkür ediyorum saygı değer serkan kardeşim bide dediyiniz şekildede bii deniyim neticeyi muhakkak yazarım tekrar teşekkürler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkür ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liste 1, mesajda güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox

Çok faydalı teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğiniz için teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürler

emeğinize sağlık
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox hazır kanal listesi 04 04 2010
    6uydulu ve buketli
    yabancı radyolar silinmiştir
    tüm datalar silinmiştir
    tüm yeni frekans girilmiştir
    türksat hotbird sirius eutelsatw3 thor astra19

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Sayfa 25/85 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334355075 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri