Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/85 İlkİlk 123456789101112132853 ... SonSon
847 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Dreambox kanal listesi(29 01 2011)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seltolan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox kanal listesi(08 08 2009) kanal listesi diye ytazmışsın ama haybeye ne o kanalların çoğu servis yok ds deki sinema paketleri bile çalışmıyor
    alıntılarla iş yapma reklama gerek yok emek harcarsan teşekkür alırsın böyle olmas sana daha birşey demiyorum
    arkadaşım ben kullanıyorum ve sorunsuz dediklerini izliyorum senin diseq ayarların farklı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seltolan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox kanal listesi(08 08 2009) kanal listesi diye ytazmışsın ama haybeye ne o kanalların çoğu servis yok ds deki sinema paketleri bile çalışmıyor
    alıntılarla iş yapma reklama gerek yok emek harcarsan teşekkür alırsın böyle olmas sana daha birşey demiyorum

forumdaki ilk mesajınız ve bilmeden yargılıyorsunuz. Cihazlardan alınan kanal listelerinde disegc ayarları farklı olduğu için sizde silinmiş servis olarak gözükebilir bu her cihazda olan bir şey bunun çözümüde silinmiş servis olan uyduda dısegc ayarlarını yenıden yaptığınız zaman o uyduyu otomatık taratırsanız silinmiş servisler ortadan kalkar. Bu konuda bböle mesaj yazmaktansa sebebini sorabilirdiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya 1. mesajda güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yönetici ilk atacağım kanal listesini tam ne yapmam lazım eskileride silip ortada kalmayayım yeni kullanıyorum bu cihazı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın yönetici ilk atacağım kanal listesini tam ne yapmam lazım eskileride silip ortada kalmayayım yeni kullanıyorum bu cihazı
    eskiyi silmene gerek yok listeyi yüklemen gerekli
    ayrıca nasıl yapacağın linkte mevcut..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu paketi kurdum fakat sinematv de movies24 çıkıyor ayrıca lulitv ki bu benim ve kızım için çok önemliydi oda yok yanlışım varsa nerde acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı frm78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu paketi kurdum fakat sinematv de movies24 çıkıyor ayrıca lulitv ki bu benim ve kızım için çok önemliydi oda yok yanlışım varsa nerde acaba
    sinema tv'de bende sinema tv çıkıyor ayrıca luli tv'de mevcut çocuk kanallarının olduğu yere bakarsanız orada mevcut kıdsco kanalının hemen altında 99 tuşlarsanız göreceksizni tabiii sıralamada değişiklik yapmadıysanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon sinema tv de movies24 çıkıyor

Sayfa 3/85 İlkİlk 123456789101112132853 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri