REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/85 İlkİlk 12345678910111213142954 ... SonSon
847 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Dreambox kanal listesi(29 01 2011)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı frm78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var
    dosyayı yeniledim şimdi yeni dosyayı indirip tekrar denermisiniz..sonucu olumlu yada olumsuz yazarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın adminim şimdi şöyle özetliyeyim yenilediğiniz dosya inmiyor böyle bir dosya yoktur gibisinden bir ibare vardı tam hatırlayamıyorum şimdi daha önceye dönecek olursak sinema tv kanalları ve luliyv tamam fakat trt1 yok aralarda bazı kanallarda da eksikler var ki bunların sayısı epeyce var ama daha ziyade yabancı kanallar bunlar ***** kanallardan hotbird dekilerden hangisi çalışıyor acaba birde eleştirim olacak ki yine benim hatammı bilmiyorum ama digitürk ü ayırmamışsınız bende tüksatın altında görünüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adminim son dosyayı yükledim denedim herşey tamam gibi trt1 ve diğer sorunlu olanlar tamam sadece digitürkün ayrı buket olmaması dikkatimi çekti birde *****larda açılan kanal varmı hata mı bende onu çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı frm78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adminim son dosyayı yükledim denedim herşey tamam gibi trt1 ve diğer sorunlu olanlar tamam sadece digitürkün ayrı buket olmaması dikkatimi çekti birde *****larda açılan kanal varmı hata mı bende onu çözemedim
    birincisi ben admin değilim..keşke olabilseydim...açılan kanallar ise senin server alıp almadığına ve alıyorsan içeriğine bağlı..ayrıca bazı eksikler olabilir....haliyle bizlerde insanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hallederiz kardeş herhalde senden serveri içinde backup istiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hallederiz kardeş herhalde senden serveri içinde backup istiyorlar.
    armut piş ağzıma düş hesabımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya 1. mesajda güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liste 1, mesajda astra19 uydusu eklenerek güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kanal listesi için...
    eutel ve hotbirt kanalları açılmadı neden acaba? türksat ve dsmartlar açıldı diğerleri açılmadı neden olabilir?
    sonra geri benim eski listeyi yükledim açıldı.
    buarada ben amatörüm yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Sayfa 4/85 İlkİlk 12345678910111213142954 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri