sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var
sıralamada hiç değişiklik yapmadım yada en azından bilinçli olarak yapmadım listeyi attım restart yaptım 99 noşu kanaldan egetv çıkıyor kidco nun altında luli var fakat açmamakla beraber epg bilgisinde gün boyu sporla alakalı bilgiler var
sayın adminim şimdi şöyle özetliyeyim yenilediğiniz dosya inmiyor böyle bir dosya yoktur gibisinden bir ibare vardı tam hatırlayamıyorum şimdi daha önceye dönecek olursak sinema tv kanalları ve luliyv tamam fakat trt1 yok aralarda bazı kanallarda da eksikler var ki bunların sayısı epeyce var ama daha ziyade yabancı kanallar bunlar ***** kanallardan hotbird dekilerden hangisi çalışıyor acaba birde eleştirim olacak ki yine benim hatammı bilmiyorum ama digitürk ü ayırmamışsınız bende tüksatın altında görünüyor
adminim son dosyayı yükledim denedim herşey tamam gibi trt1 ve diğer sorunlu olanlar tamam sadece digitürkün ayrı buket olmaması dikkatimi çekti birde *****larda açılan kanal varmı hata mı bende onu çözemedim
hallederiz kardeş herhalde senden serveri içinde backup istiyorlar.![]()
dosya 1. mesajda güncellenmiştir
liste 1, mesajda astra19 uydusu eklenerek güncellenmiştir
teşekkürler kanal listesi için...
eutel ve hotbirt kanalları açılmadı neden acaba? türksat ve dsmartlar açıldı diğerleri açılmadı neden olabilir?
sonra geri benim eski listeyi yükledim açıldı.
buarada ben amatörüm yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri