REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hacettepe: 2 Galatasaray: 0

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Hacettepe: 2 Galatasaray: 0

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goller:
    58. dakika: Hacettepe öne geçti. Zoko sol kanattan ortasını yaptı, kale sahası önünde topa dokunan Patiyo, topu ağlarla buluşturdu. 1-0

90+3. dakika: Hızlı gelişen Hacettepe atağında Tolga sağ kanttan arka direğe nefis bir orta açtı, İbrahim Şahin mükemmel yükselerek topu ağlara gönderdi. 2-0

Maç sonucu. Hacettepe: 2 Galatasaray: 0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun hacettepeye ligden düşüyodu az kalsın tabiki tam belli degil ne olcagı gs ise ufeayada gidemicek böle giderse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bülent e yazık oldu başında da yazmıştım galatasaraya gelmesi hata bu oyuncularla cok zordu işi sezon sonu oda yolcu olur artık.

eğer bu pazar derbi berabere yada fener yenerse sivas şampiyonluğu garantilemiş olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bülent e yazık oldu başında da yazmıştım galatasaraya gelmesi hata bu oyuncularla cok zordu işi sezon sonu oda yolcu olur artık.

eğer bu pazar derbi berabere yada fener yenerse sivas şampiyonluğu garantilemiş olur.
    volkan kardeş ben senin gibi düşünmüyorum.bülente değil galatasaraya yazık oldu alman çalıştırıcıya kötü diyorduk bu futbolcularla aldığı sonuçlar ortadamaç başına aldığı puanlar ortada bülent geleli oturupta rahatca maç seyredebildinmi ha şimdi gol yiyeceğiz ha birazdan gol yiyeceğiz diye maç seyrettik bence bülent almandan daha kötü çıktı hacettepenin-ankarasporun futbolcularından dahamı kötü galatasaraydaki futbolcular.bence bülent seneyede kalırsa nasıl futbolcu alırsak alalım galatasaray küme düşmemeye oynar.alıp gelecez luçeskuyu takım o zaman adam olur kısıtlı imkanlarla şampiyon yapmadımı? süper kupayı almadımı?adamı şovmenlik yapmıyor diye kimse beğenmiyor. gittiği her takımdaki durumu malum buna beşiktaştaki kariyerde dahil.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan kardeş ben senin gibi düşünmüyorum.bülente değil galatasaraya yazık oldu alman çalıştırıcıya kötü diyorduk bu futbolcularla aldığı sonuçlar ortadamaç başına aldığı puanlar ortada bülent geleli oturupta rahatca maç seyredebildinmi ha şimdi gol yiyeceğiz ha birazdan gol yiyeceğiz diye maç seyrettik bence bülent almandan daha kötü çıktı hacettepenin-ankarasporun futbolcularından dahamı kötü galatasaraydaki futbolcular.bence bülent seneyede kalırsa nasıl futbolcu alırsak alalım galatasaray küme düşmemeye oynar.alıp gelecez luçeskuyu takım o zaman adam olur kısıtlı imkanlarla şampiyon yapmadımı? süper kupayı almadımı?adamı şovmenlik yapmıyor diye kimse beğenmiyor. gittiği her takımdaki durumu malum buna beşiktaştaki kariyerde dahil.SELAMLAR
    ben zaten bana katılmanı istemiyorum ben düşüncemi yazdım. bülent e yazık oldu derken her büyük takımdan ayırılan türk hocası bir düşüşe geçio bunu ben başında da yazdım bülent hoca galatasaraya olmaz kaldıramaz tecrübesi yok futbolcular üzerinde otorıte kuramaz ve yazık olur dedim.

burda bir tek hoca değil şu anda türkiyedeki yabancı olsun türk olsun büyük lig takımlarının oyuncuları şampıyonlukmuş oyunmuş buna bakmıo ceplerine girecek paraya bakıolar adamlar sırf para için sahadalar yenselerde yenilselerde para ceplerine giriolar bunlarıda bu hale getiren yöneticiler adamlar para delisi oldular kim takar şampiyonluğu. ondan sonra bu hoca iyi değil değiştir babam değiştir.

eğer seneye başarıya aç oyun oynamak isteyen futbolcu alınmazsa istediğin kadar teknik direktör getir boşa bu oyuncular paraya aç kim ne derse desin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dilerim öylede olur çok önemsiyorum türk futbolu adına yeni bir sayfa
    açabilir sivas ın bu şampiyonluğu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dilerim öylede olur çok önemsiyorum türk futbolu adına yeni bir sayfa
    açabilir sivas ın bu şampiyonluğu

açılırmı bilmem ama benım görüşüm açılmaz. türk futbolu çok kötü durumda. Zaten Türkiye Milli takımından da halimiz belli.

Sivas ı her zaman destekleriz ama avrupada ne kadar şansı olur bilemem gerçekleri görmek gerekir. Türk futbolunda oyuncular hakemler yöneticiler acilen bunlara el konulmalı kendılerıne gelmelerı lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekkı lıgde ıkı buyuk yokmus analar anadolunun bagrında ne futbolcular dogurmus helal olsun hacettepeye fenerıde yenmıstı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

off ya ne zaman adam gibi top oynayacaklar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 2 nci yarı rahat bir cimbomun maçı n izleyemedin ne hikmetse verilen paraya yazık
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri