Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
volkan kardeş ben senin gibi düşünmüyorum.bülente değil galatasaraya yazık oldu alman çalıştırıcıya kötü diyorduk bu futbolcularla aldığı sonuçlar ortadamaç başına aldığı puanlar ortada bülent geleli oturupta rahatca maç seyredebildinmi ha şimdi gol yiyeceğiz ha birazdan gol yiyeceğiz diye maç seyrettik bence bülent almandan daha kötü çıktı hacettepenin-ankarasporun futbolcularından dahamı kötü galatasaraydaki futbolcular.bence bülent seneyede kalırsa nasıl futbolcu alırsak alalım galatasaray küme düşmemeye oynar.alıp gelecez luçeskuyu takım o zaman adam olur kısıtlı imkanlarla şampiyon yapmadımı? süper kupayı almadımı?adamı şovmenlik yapmıyor diye kimse beğenmiyor. gittiği her takımdaki durumu malum buna beşiktaştaki kariyerde dahil.SELAMLAR
ben zaten bana katılmanı istemiyorum ben düşüncemi yazdım. bülent e yazık oldu derken her büyük takımdan ayırılan türk hocası bir düşüşe geçio bunu ben başında da yazdım bülent hoca galatasaraya olmaz kaldıramaz tecrübesi yok futbolcular üzerinde otorıte kuramaz ve yazık olur dedim.

burda bir tek hoca değil şu anda türkiyedeki yabancı olsun türk olsun büyük lig takımlarının oyuncuları şampıyonlukmuş oyunmuş buna bakmıo ceplerine girecek paraya bakıolar adamlar sırf para için sahadalar yenselerde yenilselerde para ceplerine giriolar bunlarıda bu hale getiren yöneticiler adamlar para delisi oldular kim takar şampiyonluğu. ondan sonra bu hoca iyi değil değiştir babam değiştir.

eğer seneye başarıya aç oyun oynamak isteyen futbolcu alınmazsa istediğin kadar teknik direktör getir boşa bu oyuncular paraya aç kim ne derse desin.