REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Hacettepe: 2 Galatasaray: 0

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sözün bittiği yer....
    digiturkü zengin ediyoruz başka birşey değil!!!
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

eğer bu pazar derbi berabere yada fener yenerse sivas şampiyonluğu garantilemiş olur.
    dilerim öylede olur çok önemsiyorum türk futbolu adına yeni bir sayfa
    açabilir sivas ın bu şampiyonluğu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dilerim öylede olur çok önemsiyorum türk futbolu adına yeni bir sayfa
    açabilir sivas ın bu şampiyonluğu

açılırmı bilmem ama benım görüşüm açılmaz. türk futbolu çok kötü durumda. Zaten Türkiye Milli takımından da halimiz belli.

Sivas ı her zaman destekleriz ama avrupada ne kadar şansı olur bilemem gerçekleri görmek gerekir. Türk futbolunda oyuncular hakemler yöneticiler acilen bunlara el konulmalı kendılerıne gelmelerı lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar ben de kaç haftadır çok olumlu düşler kurarak bizim gs maçlarına gidiyorum. İnanın ben delimiyim diye kendime kızıyorum, bu takım bu kadar dert edilmeye değermi diye... Hepiniz iyi bilirsiniz geçen seneki şartlar bu seneninkinden daha elverişsizdi, fikstür avantajı da yoktu... Bu sene ne oldu mazlumun ahı aheste aheste çıkıyor. Sen inançlı dürüst ve heyecan dolu futbolcunu bir sene daha idare edemiyacalsin sonra da başarı bekleyeceksin. İnanın hiç T. Direktör filan olmadan Cevat Hocayla Hakan ŞÜKÜR bu gs yı bu sene açık ara şampiyon yapardı. Hem de şu anda belkide şampiyonluğu ilan etmişti bile.... Çünkü GS taraftarı kadar takımını tanıyan (futbolcusunu) taraftar yoktur. Yöneticilerin zaten taraftarların duygularına ve değerlendirmelerine kulak astıkları yok. Bahane uydurmak kolay. Ya denenmiş T.D. ler var. Lucescu veya M. Denizli bu takımı ezbere şampiyon yapardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız şunada dikkat çe***im bülent korkmazın hoca olmadıgını bir kez daha anlamış olduk bence gidip fanatik gazetesinde köşe yazarlığı yapsıj
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnız şunada dikkat çe***im bülent korkmazın hoca olmadıgını bir kez daha anlamış olduk bence gidip fanatik gazetesinde köşe yazarlığı yapsıj
    selametle
    ehhhh be insaf yahu bizim dede den dahamı kötü hoca bülent korkmaz bir sezondur katlanıyoruz aldığı ücret te cabası 7 trılyon.

bülentin ne yapmasını bekliyordunuz değişen ne oldu ki farklı birşeyler yapsın
    hamur tuz maya aynı bizim kafamız buna basıyor asıl sorgulanması gereken gs nin idere biçimidir bence başından beri teşhis hep başkalarında arandı tıpkı
    fenerin eskiden yaptığı gibi yok federasyon yok mhk.yok tahkim ama hiç idare biçimlerini yargılamadılar gs deki tüm sorunların müsebibi linkoln ve ona
    devam et diyen adnan beydir...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri