REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: hangi yazılımı atacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hangi yazılımı atacagım

Merhaba dostlar;
    Ben dreambox 500s aldım server paylaşımıyla yayınları izliyorum.Normal dijital uydu cihazlarıyla ilgili yazılımları kendim atıp cihazımı güncelliyordum.Şimdi dreambox 500s aldım geçen bazı yerli kanallar göstermedigi için transporder tarama yaptım fakat birçok kanalınismi gitmiş kanalların yayını var fakat adı silinmiş sevis olarak gözüküyor.Bu konuda acemiyim hangi programı nasıl yükleyecegimi bilmiyorum bu konuda yardım rica ediyorum.Bu cihazlar da da H/Wye benzer sürüm farklılıkları varmı ?
    Mesela benim cihazdaki bilgiler şöyle;
    Hakkında:
    Drema-multimedya -td
    dm 500
    Processos:STB*25**252MHZ
    Alıcı-UYDU
    Sürüm:16.0.15.03.2008
    SKİNNED BY
    NEMESİS
    Bilgiler böyle bu konuda acil yardım lütfen hangi sürümü veya bu cihaz bilgilerine göre hangi yazılımı neyle atacagım konusunda münkünse bilgi paylaşımı istiyorum
    Şimdiden emege saygılar teşekkürler dostlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu cihazda yazılıma image denir. üzerinde şu an nemesis image yüklü ve en iyi image sayılır nemesis o yüzden imagede herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok. sadece hazır kanal listesi yükle. aşağıda yükleme progrmamı talimat ve kanal listesi için linkleri verdim. kanal listesini yükledikten sonra cihazın fişini çek biraz bekle sonra tak.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hazır kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiş kanal isimleri geldi.
    Yanlız şöyle bir durum ortaya çıktı. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanalları yok aynı zamanda seyrettigim bazı paket yayınlarda aradıgnız servis bulunamadı yazısı çıkıyor.Nova-absat-cfry ve polastın bazı kanalları açılmıyor.Yukarıda cihaz bilgilerini verdim acaba farklı birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazıma hangisini yüklersem düzelir.
    Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardım rica etsem fazlamı olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaşımı en hızlı olan sizsiniz
    Şimdiden teşekkürler.
    Emege saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiş kanal isimleri geldi.
    Yanlız şöyle bir durum ortaya çıktı. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanalları yok aynı zamanda seyrettigim bazı paket yayınlarda aradıgnız servis bulunamadı yazısı çıkıyor.Nova-absat-cfry ve polastın bazı kanalları açılmıyor.Yukarıda cihaz bilgilerini verdim acaba farklı birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazıma hangisini yüklersem düzelir.
    Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardım rica etsem fazlamı olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaşımı en hızlı olan sizsiniz
    Şimdiden teşekkürler.
    Emege saygılar
    aradığınız servis bulunamadaı hatası dısegc ten kaynaklanır . bu cıhazda bır sure sonra dısegc uyumsuzluğu yaşanıo. Goldmaster rm-5 ve spaun marka dısegcler iyi çalışır. kanal listesınde çıkmayan kanllar ***** olduğu için şifrelenmiş olur zaten bu kanlları dream edıt programı ıle açtığın zaman kırmızı olarak görursun ıstersen bu kanlları uzerınde sağ tuş yapıpı çocuk kılıdını kaldırabilirsin. silinmiş servis uyarısına gelınce eğer dısegc ayarını doğru yaptıysan cihazı fişten çekip tak düzelir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı derkon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir
    Ücretli server almanız gerekir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende dün aldım serverli cihazımı ilk defa drembox hazır kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattım zaman kanalar çıkarmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende dün aldım serverli cihazımı ilk defa drembox hazır kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattım zaman kanalar çıkarmı
    aşağıdaki linki inceleyiniz.

tarattımı kanallar çıkar fakat mavi tuş ile buketler kısmına girerek istediğiniz kategorinin paketlerini (sinema-belgesel-müzik-spor vb.) izleyebilirsiniz

yalnız her şeyden önce cihazınızın yedeğini alınız, alim Allah bu cihaz fazla karıştırmaya gelmez.

saygılar.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri