Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hazır kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiş kanal isimleri geldi.
Yanlız şöyle bir durum ortaya çıktı. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanalları yok aynı zamanda seyrettigim bazı paket yayınlarda aradıgnız servis bulunamadı yazısı çıkıyor.Nova-absat-cfry ve polastın bazı kanalları açılmıyor.Yukarıda cihaz bilgilerini verdim acaba farklı birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazıma hangisini yüklersem düzelir.
Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardım rica etsem fazlamı olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaşımı en hızlı olan sizsiniz
Şimdiden teşekkürler.
Emege saygılar
aradığınız servis bulunamadaı hatası dısegc ten kaynaklanır . bu cıhazda bır sure sonra dısegc uyumsuzluğu yaşanıo. Goldmaster rm-5 ve spaun marka dısegcler iyi çalışır. kanal listesınde çıkmayan kanllar ***** olduğu için şifrelenmiş olur zaten bu kanlları dream edıt programı ıle açtığın zaman kırmızı olarak görursun ıstersen bu kanlları uzerınde sağ tuş yapıpı çocuk kılıdını kaldırabilirsin. silinmiş servis uyarısına gelınce eğer dısegc ayarını doğru yaptıysan cihazı fişten çekip tak düzelir.