Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: hangi yazýlýmý atacagým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hangi yazýlýmý atacagým

Merhaba dostlar;
    Ben dreambox 500s aldým server paylaþýmýyla yayýnlarý izliyorum.Normal dijital uydu cihazlarýyla ilgili yazýlýmlarý kendim atýp cihazýmý güncelliyordum.Þimdi dreambox 500s aldým geçen bazý yerli kanallar göstermedigi için transporder tarama yaptým fakat birçok kanalýnismi gitmiþ kanallarýn yayýný var fakat adý silinmiþ sevis olarak gözüküyor.Bu konuda acemiyim hangi programý nasýl yükleyecegimi bilmiyorum bu konuda yardým rica ediyorum.Bu cihazlar da da H/Wye benzer sürüm farklýlýklarý varmý ?
    Mesela benim cihazdaki bilgiler þöyle;
    Hakkýnda:
    Drema-multimedya -td
    dm 500
    Processos:STB*25**252MHZ
    Alýcý-UYDU
    Sürüm:16.0.15.03.2008
    SKÝNNED BY
    NEMESÝS
    Bilgiler böyle bu konuda acil yardým lütfen hangi sürümü veya bu cihaz bilgilerine göre hangi yazýlýmý neyle atacagým konusunda münkünse bilgi paylaþýmý istiyorum
    Þimdiden emege saygýlar teþekkürler dostlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu cihazda yazýlýma image denir. üzerinde þu an nemesis image yüklü ve en iyi image sayýlýr nemesis o yüzden imagede herhangi bir deðiþiklik yapmana gerek yok. sadece hazýr kanal listesi yükle. aþaðýda yükleme progrmamý talimat ve kanal listesi için linkleri verdim. kanal listesini yükledikten sonra cihazýn fiþini çek biraz bekle sonra tak.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hazýr kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiþ kanal isimleri geldi.
    Yanlýz þöyle bir durum ortaya çýktý. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanallarý yok ayný zamanda seyrettigim bazý paket yayýnlarda aradýgnýz servis bulunamadý yazýsý çýkýyor.Nova-absat-cfry ve polastýn bazý kanallarý açýlmýyor.Yukarýda cihaz bilgilerini verdim acaba farklý birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazýma hangisini yüklersem düzelir.
    Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardým rica etsem fazlamý olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaþýmý en hýzlý olan sizsiniz
    Þimdiden teþekkürler.
    Emege saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý baretta29 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hazýr kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiþ kanal isimleri geldi.
    Yanlýz þöyle bir durum ortaya çýktý. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanallarý yok ayný zamanda seyrettigim bazý paket yayýnlarda aradýgnýz servis bulunamadý yazýsý çýkýyor.Nova-absat-cfry ve polastýn bazý kanallarý açýlmýyor.Yukarýda cihaz bilgilerini verdim acaba farklý birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazýma hangisini yüklersem düzelir.
    Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardým rica etsem fazlamý olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaþýmý en hýzlý olan sizsiniz
    Þimdiden teþekkürler.
    Emege saygýlar
    aradýðýnýz servis bulunamadaý hatasý dýsegc ten kaynaklanýr . bu cýhazda býr sure sonra dýsegc uyumsuzluðu yaþanýo. Goldmaster rm-5 ve spaun marka dýsegcler iyi çalýþýr. kanal listesýnde çýkmayan kanllar ***** olduðu için þifrelenmiþ olur zaten bu kanllarý dream edýt programý ýle açtýðýn zaman kýrmýzý olarak görursun ýstersen bu kanllarý uzerýnde sað tuþ yapýpý çocuk kýlýdýný kaldýrabilirsin. silinmiþ servis uyarýsýna gelýnce eðer dýsegc ayarýný doðru yaptýysan cihazý fiþten çekip tak düzelir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý derkon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir
    Ücretli server almanýz gerekir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende dün aldým serverli cihazýmý ilk defa drembox hazýr kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattým zaman kanalar çýkarmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 35

Alýntý pirler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende dün aldým serverli cihazýmý ilk defa drembox hazýr kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattým zaman kanalar çýkarmý
    aþaðýdaki linki inceleyiniz.

tarattýmý kanallar çýkar fakat mavi tuþ ile buketler kýsmýna girerek istediðiniz kategorinin paketlerini (sinema-belgesel-müzik-spor vb.) izleyebilirsiniz

yalnýz her þeyden önce cihazýnýzýn yedeðini alýnýz, alim Allah bu cihaz fazla karýþtýrmaya gelmez.

saygýlar.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri