bilgi için teşekkürler ben dün gece yaptım oldu 1110 kullananlar mesaj menusunden sonra gönder seceneği ile o saate kadar beklemek zorunda kalmayın gönderme tarihi olarak 23:59 girereseniz kendiliğinden gönderirr
bilgi için teşekkürler ben dün gece yaptım oldu 1110 kullananlar mesaj menusunden sonra gönder seceneği ile o saate kadar beklemek zorunda kalmayın gönderme tarihi olarak 23:59 girereseniz kendiliğinden gönderirr
Kampanyaya bende katıldım. Bence mesaja devam edin
bende katıldım geldı
yine sormuşlar 1110 ve serisinde sonra gönderden mesajı yazın o saate kadar beklemeyin
bedava 2 saatim geldi bitti bile.
taktik şu ;
saat 23:58 bittiğinde siz msjı atmaya başlayın. gelen msjları okumayla zaman harcamayın.
saat 00:00 olup 15-20 sn geçtiğinde msj atmayı bırakın. gelen msjlara bakın tek tek. kaydınız alınmıştır msjı büyük ihtimalle olacaktır.
400 kişi sınırı vardır 1 gunluk. hali ile saat 00:00 olduğunda herkes yükleniyor. sizde ona göre hareket edin işte.
kalan hediye dakikalarınızı *123*43# tuşlayıp görebilirsiniz..
Arkadaşlar bu kampanya hakkında bişey sormak istiyorum kaydı yaptırdıgımız gun mu kontoru yuklemek zorundayız malum gunluk bir kampanyada?
ben 1 hafta sonra yükledim bedava konturler geldi fakat ne kadar zamanda yükleme yapma zorunluluğu var bilmiyorum
turkcell kullanıcıların dikkatine kampanya devam ediyor güncelliği forumndan düşmüş arkadaşlar haberiniz olsun özellikle kampuscelli arkadaşlar hem 3 saat hemde 50 kontör geliyor haberiniz olsun
halen devam etmekte olan bu kampanya son kullanım tarihi 30 ağustos olarak yenilenmiştir bilginize ....kampanyaya katılan kişi terrar katılmadan kontur yüklemesi yapınca hediye konturler gelmektedir
detaylı bilgin için tşkürler dostum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri