REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 1 aylığına 2 yada 3 saat hediye turkcell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler ben dün gece yaptım oldu 1110 kullananlar mesaj menusunden sonra gönder seceneği ile o saate kadar beklemek zorunda kalmayın gönderme tarihi olarak 23:59 girereseniz kendiliğinden gönderirr

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kampanyaya bende katıldım. Bence mesaja devam edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende katıldım geldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine sormuşlar 1110 ve serisinde sonra gönderden mesajı yazın o saate kadar beklemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bedava 2 saatim geldi bitti bile.
    taktik şu ;
    saat 23:58 bittiğinde siz msjı atmaya başlayın. gelen msjları okumayla zaman harcamayın.
    saat 00:00 olup 15-20 sn geçtiğinde msj atmayı bırakın. gelen msjlara bakın tek tek. kaydınız alınmıştır msjı büyük ihtimalle olacaktır.

400 kişi sınırı vardır 1 gunluk. hali ile saat 00:00 olduğunda herkes yükleniyor. sizde ona göre hareket edin işte.

kalan hediye dakikalarınızı *123*43# tuşlayıp görebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu kampanya hakkında bişey sormak istiyorum kaydı yaptırdıgımız gun mu kontoru yuklemek zorundayız malum gunluk bir kampanyada?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 1 hafta sonra yükledim bedava konturler geldi fakat ne kadar zamanda yükleme yapma zorunluluğu var bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcell kullanıcıların dikkatine kampanya devam ediyor güncelliği forumndan düşmüş arkadaşlar haberiniz olsun özellikle kampuscelli arkadaşlar hem 3 saat hemde 50 kontör geliyor haberiniz olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halen devam etmekte olan bu kampanya son kullanım tarihi 30 ağustos olarak yenilenmiştir bilginize ....kampanyaya katılan kişi terrar katılmadan kontur yüklemesi yapınca hediye konturler gelmektedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

detaylı bilgin için tşkürler dostum

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri