bilgi için teþekkürler ben dün gece yaptým oldu 1110 kullananlar mesaj menusunden sonra gönder seceneði ile o saate kadar beklemek zorunda kalmayýn gönderme tarihi olarak 23:59 girereseniz kendiliðinden gönderirr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bilgi için teþekkürler ben dün gece yaptým oldu 1110 kullananlar mesaj menusunden sonra gönder seceneði ile o saate kadar beklemek zorunda kalmayýn gönderme tarihi olarak 23:59 girereseniz kendiliðinden gönderirr
Kampanyaya bende katýldým. Bence mesaja devam edin
bende katýldým geldý
yine sormuþlar 1110 ve serisinde sonra gönderden mesajý yazýn o saate kadar beklemeyin
bedava 2 saatim geldi bitti bile.
taktik þu ;
saat 23:58 bittiðinde siz msjý atmaya baþlayýn. gelen msjlarý okumayla zaman harcamayýn.
saat 00:00 olup 15-20 sn geçtiðinde msj atmayý býrakýn. gelen msjlara bakýn tek tek. kaydýnýz alýnmýþtýr msjý büyük ihtimalle olacaktýr.
400 kiþi sýnýrý vardýr 1 gunluk. hali ile saat 00:00 olduðunda herkes yükleniyor. sizde ona göre hareket edin iþte.
kalan hediye dakikalarýnýzý *123*43# tuþlayýp görebilirsiniz..
Arkadaþlar bu kampanya hakkýnda biþey sormak istiyorum kaydý yaptýrdýgýmýz gun mu kontoru yuklemek zorundayýz malum gunluk bir kampanyada?
ben 1 hafta sonra yükledim bedava konturler geldi fakat ne kadar zamanda yükleme yapma zorunluluðu var bilmiyorum
turkcell kullanýcýlarýn dikkatine kampanya devam ediyor güncelliði forumndan düþmüþ arkadaþlar haberiniz olsun özellikle kampuscelli arkadaþlar hem 3 saat hemde 50 kontör geliyor haberiniz olsun
halen devam etmekte olan bu kampanya son kullaným tarihi 30 aðustos olarak yenilenmiþtir bilginize ....kampanyaya katýlan kiþi terrar katýlmadan kontur yüklemesi yapýnca hediye konturler gelmektedir
detaylý bilgin için tþkürler dostum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri