konu silinip kapatılmıştır.
konu silinip kapatılmıştır.
Konu f47xfenerli tarafından (03-05-2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: fake
peki telefon markası değişiomu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
olay dediğiniz gibi değil yalnış bilgi vermeyiniz yeni üye olduğunuz için
es geçilmiştir bir defeya mahsus.forum kurallarını okuyunuz.
bu işler tehlikeli işler avea lı bir hattan sms yi gönderdim içinde 5.kontur olmasına rağmen konturunuz yetersiz daha sora gene deneyin diye cevap geldi nasıl oluyorda siz 2 kontur diyorsunuz.şunuda belirteyim özellikle az kontur lü bir hattan gönderdim sms yi.
Konu Özgür Erge tarafından (03-05-2009 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.
demekki fake bir program başka deneyipte aynı problemle karşılaşan varsa kapatalım konuyu
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
adam konuyu açmış kaybolmuş gönderdim giden knt oldu aman göndermeyin arkadaşlar
Farklı bir amaca hizmet ediyorda olabilir.Aynı konudan dört yere açmıştı üçünü sildim.
bencede var bir sey hatta konu sılınsın bırını canı yanmasın
varmı başka deneyen arkadaşlar ben denedim 5 kontur olmasına rağmen kontur yedersiz
dedi konuyu deitliyorum...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri