Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny ntv donma problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny ntv donma problemi

sunny at-7011D cihaza bütün yazılımları denememe rahmen ntv donma problemini halledemedim.araştırmalarım sonuçu tunerle ilgili problemi varmış bu cihazların.bu tip problemi yaşayıpta yazılımla halleden arkadaşlar varsa lütfen nasıl sorunu hallettiklerini belirtirlerse sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef yazılımla halledemezsin arkadaşım tunere 4 mh kristal lehimliyecen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım usta tşk.ederim.cihazı tamirciye gönderelim ozaman...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öyle pahalı bir şey değil iki liralık bir kristal o kadar aklında olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ucuz olduğunu biliyomda kendi cihazım değil müşteri cihazı olduğu için elektronikçi yapsın oda emeğini alır.çok sağol kucer06 usta.değerli bilgiler için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olur valla bazı kanallarda var oyle sorunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın tünenrine kristal ekleyince düzeliyor atv icinde aynısı gecerli yada beslemeden karta girdiginde bobinlerin önünde mikro kondasötörler var onları degişincede düzeliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 7011d 30000 li paketlerde sinyal sorunu

arkadaşlar elimde sunny 7011d cihaz var ntv flash meltem tv gibi sr 30000 li paket yayınları almıyordu birde tüm kanallarda donma sorunu vardı formu araştırdım beslemedeki 470 mf lik kondansatörleri değiştirdim donma sorunu düzeldi tünerdeki kristale paralel 4 mHz kristal ilave ettim bahsettiğim paket yayınlar yine yok ara sıra gelip gidiyor seyrederken kanal değiştirip geri dönünce bu kanallara gitmiş oluyor sinyal sıfır tp den manuel aratınca geliyorlar fakat dediğim gibi tekrar gidiyorlar frekansları ve sr leri 3 aşağı 5 yukarı denedim sorun aynı bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksattaki tp leri tek tek sil sonra şebeke arama yap düzelmesi lazım olmassa başka kristal dene kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tp leri tek tek sildim şebekeyi tarattım kristali tekrar değiştirdim yine olmadı ama sonunda yaptım önce kuru kafa sonra yazılım attım oldu.cihaza daha önce hiç yazılım atılmamış tabiki kristalinde yararı olmuştur sanırım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri