REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu Durumda Siz Olsaydınız Ne Yapardınız???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu Durumda Siz Olsaydınız Ne Yapardınız???

arkadaşlar digiturkte 55.90 tl lik bi faturam vardı bana msj yolladılar ayın 28 ine kadar ödemesseniz yayını kapatırız diye nese bende unuttum ödemeyi insanlık hali yayın kesildi nese nisan 30 da fortis banka gittim dedimki 55 tl lik bi borcum var ödemek istiyom dedim ama onlar bana 48 tl lik bi borç göründüğünü dediler bende ödedim sonra ertesi gün yayın açılmadı aradım müşteri hizmetlerini fatura bilgileriniz gelmedi dedi ben akşam tekrar aradım tamam dediler biz yayını açalım fatura bilgileriniz bize pazartesi günü gelir dediler şimdi bugünde yayını tekrar kestiler tekrar aradım mhz yi yayını tekrar açtılar 1.5 saat sonra tekrar kapattılar bugün yayınım 4 kere açılıp kapandı böylelikle bende en sonu sinirlendim bi daha aradım dedilerki ödeme bilgileriniz görülmüyor en sonu dedim lanet olsun bunlara en iyisi iptal ettirmek 2 dk sonra tekrar aradım üyeliğimi iptal edin dedim bu seferde ne desinler ödeme bilgileriniz görülüyor yayınınızı açıyoruz diye bende ne yapacağımı şaşırdım...

şimdi bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız görüşlerinizi alıyım bi zahmet...
    Konu Hikmet™ tarafından (03-05-2009 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar digiturkte 55.90 tl lik bi faturam vardı bana msj yolladılar ayın 28 ine kadar ödemesseniz yayını kapatırız diye nese bende unuttum ödemeyi insanlık hali yayın kesildi nese nisan 30 da fortis banka gittim dedimki 55 tl lik bi borcum var ödemek istiyom dedim ama onlar bana 48 tl lik bi borç göründüğünü yazdılar bende ödedim sonra ertesi gün yayın açılmadı aradım müşteri hizmetlerini fatura bilgileriniz gelmedi dedi ban akşam tekrar aradım tamam dediler biz yayını açalım fatura bilgileriniz bize pazartesi günü gelir dediler şimdi bugünde yayını tekrar kestiler tekrar aradım mhz yi yayını tekrar açtılar 1.5 saat sonra tekrar kapattılar bugün yayınım 4 kere açılıp kapandı bende en sonu sinirlendim bi daha aradım dedilerki ödeme bilgileriniz görülmüyor en sonu dedim lanet olsun bunlara en iyisi iptal ettirmek 2 dk sonra tekrar aradım üyeliğimi iptal edin dedim bu seferde ne desinler ödeme bilgileriniz görülüyor yayınınızı açıyoruz diye bende ne yapacağımı şaşırdım

şimdi bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız görüşlerinizi alıyım bi zahmet...
    klasik dijitürk olayı.ekranımızda gözükmüyor diyen kişi yalan söylüyor gibime geliyor.neyse sonuçta açtırmışsın yayını...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    klasik dijitürk olayı.ekranımızda gözükmüyor diyen kişi yalan söylüyor gibime geliyor.neyse sonuçta açtırmışsın yayını...
    ya hem faturayı ödüyoruz hemde yayını izleyemiyoruz üyeliği iptal edin diyince fatura bilgileri görülmeye başladı dedi ya... varmı böle bişi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya hem faturayı ödüyoruz hemde yayını izleyemiyoruz üyeliği iptal edin diyince fatura bilgileri görülmeye başladı dedi ya... varmı böle bişi
    burası Türkiye olur böyle şeyler.kafaya takma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası Türkiye olur böyle şeyler.kafaya takma.
    vallah sende doğrusun kardeş hepinize iyi geceler ben yatar byeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olayın neticesi şu ilk baştan üyeliğimi iptal edin deseydin sen 4-5 kere arayacağına
    emin ol dt seni bir okadar arardı üyeliğini iptal etme hatta size yeni seçenekler bile
    sunarlardı abone kaybetmeme adına herşeyi yapıyorlar.amma ve lakin sesiz abone
    gördülermi diledikleri gibi oyanaıyorlar oynat uğurcum misali.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu olayın neticesi şu ilk baştan üyeliğimi iptal edin deseydin sen 4-5 kere arayacağına
    emin ol dt seni bir okadar arardı üyeliğini iptal etme hatta size yeni seçenekler bile
    sunarlardı abone kaybetmeme adına herşeyi yapıyorlar.amma ve lakin sesiz abone
    gördülermi diledikleri gibi oyanaıyorlar oynat uğurcum misali.
    vallaha sende haklısın bundan sonra sıkıntım olursa bu DİGİTURK le hemen üyeliğimi iptal edin diyecem bakalım ne diyecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur boyle vakalar arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya artık öyle bi sinirlendimki az kalsın ana avrat gidecektim adamlara. bu duruma siz düşseniz vallaha sizde küfür edecek duruma gelirdiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah kolaylık versin kardeşim.Ne diyeyim d-smart geldiğinde bütün digitürk aboneleri karalyordu d-smartı.Rekabet getirdi piyasaya.Eskiden Digitürk bütün abonelerini istediği gibi oynatıyordu parmaklarında.Ama şimdi üyelerimiz bizden ayrılır d-smart alır diye yusuf yusuf ediyorlar.Her zaman şunu söylerim rekabet her zaman tüketicinin lehinedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri