Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
arkadaþlar digiturkte 55.90 tl lik bi faturam vardý bana msj yolladýlar ayýn 28 ine kadar ödemesseniz yayýný kapatýrýz diye nese bende unuttum ödemeyi insanlýk hali yayýn kesildi nese nisan 30 da fortis banka gittim dedimki 55 tl lik bi borcum var ödemek istiyom dedim ama onlar bana 48 tl lik bi borç göründüðünü yazdýlar bende ödedim sonra ertesi gün yayýn açýlmadý aradým müþteri hizmetlerini fatura bilgileriniz gelmedi dedi ban akþam tekrar aradým tamam dediler biz yayýný açalým fatura bilgileriniz bize pazartesi günü gelir dediler þimdi bugünde yayýný tekrar kestiler tekrar aradým mhz yi yayýný tekrar açtýlar 1.5 saat sonra tekrar kapattýlar bugün yayýným 4 kere açýlýp kapandý bende en sonu sinirlendim bi daha aradým dedilerki ödeme bilgileriniz görülmüyor en sonu dedim lanet olsun bunlara en iyisi iptal ettirmek 2 dk sonra tekrar aradým üyeliðimi iptal edin dedim bu seferde ne desinler ödeme bilgileriniz görülüyor yayýnýnýzý açýyoruz diye bende ne yapacaðýmý þaþýrdým

þimdi bu durumda siz olsaydýnýz ne yapardýnýz görüþlerinizi alýyým bi zahmet...
klasik dijitürk olayý.ekranýmýzda gözükmüyor diyen kiþi yalan söylüyor gibime geliyor.neyse sonuçta açtýrmýþsýn yayýný...