Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 18.04.2009 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35 18.04.2009 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri

18.04.2009 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri açıklandı ögrenmek için verdigim linke girin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bende girmiştim sınava ve kazandım darısı sizin başınıza..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ilk yardım dersinden kaldım ikinciye nasip olursa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kıl payı geçtim 73le geçerssin kesin yaw ikincisinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için bu ehliyet sınavları oyuncak gibi geçenlerde e sınıfı için girdim zorlanmadan yuksek puanla geçtim dıreksıyonda ise aracı bır defa gördüm ikincisinde sınava girdim. 2002 yılında b sınıfını alırkende çalışmadan çok yuksek puanlar alıp geçmiştim. ama direksiyında 85 geçemedim hocalar cok kıllık yapmıştı bende son parkura gelirken onları strese soktum not kırdılar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kıl payı geçtim 73le geçerssin kesin yaw ikincisinde
    inşallah usta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri