REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kyoto 9900 Dci Plus Yardim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kyoto 9900 Dci Plus Yardim..

arkadaşlar elimde kyoto 9900 dcı plus receiver var.buna program attım ve turksattan başka sinyal almaz oldu..hortbird ü tanımıyor.sinyal almıyor.arıza ile ilgili beslemedeki gerekli parçalar; c 14 ve c16 b772 ler değişti. ama problem halen devam ediyor.. bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.. şimdiden teşkk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Disecgte sorun olabilirmi?yada başka yerde denedinizmi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey yenilenip tekrar tekrar denendi.. teknik bir sorun var. amatör bir hata olduğunu sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı
    herşey yenilenip tekrar tekrar denendi.. teknik bir sorun var. amatör bir hata olduğunu sanmıyorum
    Turksattaki tum kanalları alıyormu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksat sorunsuz arkadaşım Disecgte b c d ye sinyal almıyor c 16 c 14 ü degişince sorun gidiyordu bu cihazda sorun hala devam ediyor beslemedeki bütün konnossütorleri de degiştim olmadı bundan başka proplem varmı yazılım dan olabilirmi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksat sorunsuz arkadaşım Disecgte b c d ye sinyal almıyor c 16 c 14 ü degişince sorun gidiyordu bu cihazda sorun hala devam ediyor beslemedeki bütün konnossütorleri de degiştim olmadı bundan başka proplem varmı yazılım dan olabilirmi
    cihazınıza güncel yazılımı yükleyin ve ardından fabrika ayarlarına dönün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ciyazı dayzek kullanmadan deneyiniz ve cihazın lnb ayarlarını kontrolediniz.lnb ayarları 9750-10600 olacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sorunu hallettim.. aynı kyotonun sıfırını buldum.. taktım bu sıfır cihaz bile hortbird sinyali alamadı.. sonra başka biryere değişik lnb ve deieseq li tesisata taktım çalıştı.yani bu kyoto öyle her lnb ve diesegle çalışmıyor. benim dieseq starsat.türksat lnb samsung.. hortbird lnb goldmaster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sorunu hallettim.. aynı kyotonun sıfırını buldum.. taktım bu sıfır cihaz bile hortbird sinyali alamadı.. sonra başka biryere değişik lnb ve deieseq li tesisata taktım çalıştı.yani bu kyoto öyle her lnb ve diesegle çalışmıyor. benim dieseq starsat.türksat lnb samsung.. hortbird lnb goldmaster
    Ben sizi demiştim.starsat disegler genelde arızalıdır malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu starsat daıeseq sadece kyotoda sorun yapıyor arkadaşım.. bir düşünelim bakalım starsat dieseq mi sorunlu yoksa KYOTO uydu mu???

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri