Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Hırsızlığın cezası (kınıyoruz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    ben o arabayı kullanan adamın üzerinden bir geçsem bir daha araba bilr kullanamaz şerefsizlik bu yahu alt tarafı bir cocuk allah allah
    aynen bende o arabayı kullananın üzerinden bi kere geçsem çok güzel olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresena Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen katılıyorum hirsizi yakalıyolar kanun yetersizliğinden 24 saat müşaade ardından salıyolar.neymiş avrupa birliği ve insan hakları yasalarıymış...hırsızların sabıkasının haddi hesabı yok. bundan ne köy olur ne kasaba.ne kendine ne millete nede devlete hayrı olur bu insanların...amerikalı ne yapıyo hırsızlara karşı hemen silahını çekiyo..ya bizim polisimiz...sapanla karşılık veriyo...allahım ne günlere kaldık...avrupa bizle resmen dalga geçiyo.. ben yeri geldiğinde caydırıcı olması için şeriat kanunlarının uygulanması taraftarıyım...arabistanda ya taşlıyolar yada vincin tepesinde sallandırıyolar...bütün dünya kameralarıda bunu çekiyo...hırsızda bunu televizyondan seyrecince ulan benim kellemde yarın bu vincin tepesinde olabilir deyip bidaha yapıyomu bak..bizdede sultanahmette bi kaçtanesini sallandırsak bak bidaha hırsızlık olur mu?..

arkadaşım sana katılıyorumda eldeki kanunlarla polis bırak sallandırmayı kaşını karartıp fırça bile atamaz işin sonunda vatandaş çacuğuna uzman bir pisigoloktan pisikolojik işkence görmüş diye bir rapor alırsa işin sonunda aldığın maaşı tazminat olarak vermek te var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu görmemegi isterdim bu caniler bırakın müslüman olmAyı İNSAN BİLE DEGİLLER bunların bu geri safsata beyinlerin birde elinde şimdi nükler teknoloji var bunlar bence hem insanlıktan hem mubarek dinimizden nasiplenmeyen dinsiz
    acımasız caniler dir allah belanızı versin utanın be yüz karaları hangi yüz yılda yaşıyor o beyinsiz kafalarınız yazıklar olsun size ...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri