Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İsmail Türüt’ün şiiri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede ne türütlerde vardaaaaa. Susturuluyorlar.
    doğru söylüyorsun basri kardeş bu ülkede sayın ismail türüt gibi çok var. bu ülkenin % 80 ismail türüt gibi düşünüyor fakat sesi çıkmıyor bazı böyle adı geçen muhterem gibi birileri çıkıyor sessiz çoğunluğun sesi oluveriyor yani % 80 de birkişi çıkıyor ondan sonra o geri kalan %20 nin sesi hep birlikte çıkıyor insanlarda zannediyor o % 20 çok halbuki hepsi o kadar fakat sesleri bir çıkıyor.sessiz çoğunluğun sesi olduğu için İSMAİL TÜRÜTTEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevmedim bu şiiri...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tahmin edebiliyorum kardeş ama gercek bunlar hepimiz ermeni veya arap oluyoruz ama TÜRKüz diyemiyoruz ozaman faşist veya milliyetci oluyoruz konuyu acan kardeş yüreyine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tahmin edebiliyorum kardeş ama gercek bunlar hepimiz ermeni veya arap oluyoruz ama TÜRKüz diyemiyoruz ozaman faşist veya milliyetci oluyoruz konuyu acan kardeş yüreyine sağlık
    seninde yüreğine sağlık güzel demişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    açıklama yaparsan sevinirim bizim anlamadığımız bir yön varsa makulse bizde sevmeyelim ama yine diyorum türütten ALLAH razı olsun.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel şiir türütün ağzına sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlayana güzel bir şiir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ismail türüt yapılan haksızlıgı kabul etmeyen sanatcılarımızdandır tepkisini güzel şekilde dile getirmiş görmek isteyen göz görür duymak isteyen kulak duyar bu vatanda duyarsız kalmak ne mümkün çünkü başka TÜRKİYE yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şiiri sevmedim...çünkü,halkı bölüyo...
    eski meseleleri depreştirip...gereksiz gerginlikler çıkarıyo...
    tabi ki türklüğümüzden utanmıyor ve gururla taşıyoruz...ama bu,gururla taşıdığımız ..türklüğümüzü kimseye baskı aracı olarak kullanmıyoruz...
    çapı küçük adamların...türkiyenin aydınlarını tiye almasını doğru bulmuyorum...ve bu aydınlarımızın da her işini doğru yaptığını göstermez....
    bakın...şu sıralar azerbeycan ve ermenistan el sıkışıyor...ve bence artık...bizim de el sıkışmayı bilmemiz gerekir...
    gerekir ki..her iki tarafında fanatikleri...bundan rant elde edemesin...aç kalsınn.....
    klimse gerginlkikten beslenmesin....geçmişte yapılan olayları da objektif tarihçilere bırakmak lazım....
    ve son söz...geçmişte yapılan hatalar yada sevaplar...bizi bağlamaz...dedem biriyle küs diye...ben bugün onun torunlarıyla küs olmam....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanatçının işi sanat yapmaktır siyaset değil!!!
    :49:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri