Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: İsmail Türüt’ün şiiri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanatçının işi sanat yapmaktır siyaset değil!!!
    şiir siyasetin bir dalimıdır.yoksa içeriği kırlarda koşalım,havayı koklayalım gibi oluncamı sanat oluyor.arif sağ neden millet vekili oldu.pir sultan günümüze kadar nasıl geldi.bırakın bunları.adam ne güzel yazmış.işine gelmeyenlerde herhal böyle yaklaşıyor olaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çapı küçük adamların...türkiyenin aydınlarını tiye almasını doğru bulmuyorum...ve bu aydınlarımızın da her işini doğru yaptığını göstermez....

kendine has üslubun ve yazım şeklinde samimiyet varmı dedim ama bu söyleminle samimi olmadığına inandım.sen çık (vatan millet kavramları herhal size uzakki )içi yanıp savunanların çapı küçük,ermeniyiz diye bağıran, entel barlarda soroz ve yahudi sermayesiyle nemalanan p.......kleri aydın diye yücelt.ermeniyim,kürdüm,vs. de sosyalist ol türküm de pis faşist,ırkçı ol .oh ne ala.ne ala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah hepimiz bir türüt olabilsek takip ediyorum hiç bi zaman çizgisini deyiştirmedi çıkar ugruna eyilip büzülmedi hellal sana BZK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çapı küçük adamların...türkiyenin aydınlarını tiye almasını doğru bulmuyorum...ve bu aydınlarımızın da her işini doğru yaptığını göstermez....

kendine has üslubun ve yazım şeklinde samimiyet varmı dedim ama bu söyleminle samimi olmadığına inandım.sen çık (vatan millet kavramları herhal size uzakki )içi yanıp savunanların çapı küçük,ermeniyiz diye bağıran, entel barlarda soroz ve yahudi sermayesiyle nemalanan p.......kleri aydın diye yücelt.ermeniyim,kürdüm,vs. de sosyalist ol türküm de pis faşist,ırkçı ol .oh ne ala.ne ala
    bak eses arkadaşım...
    hrant dink...öldürülmeden önce...türkiyede...bir çok demokrat,islamcı yazar ,çizer ve sıradan vatandaş tarafından okunan değerli bir yazardı...
    ölümü üzerine duygusal bir şekilde .."hepimiz ermeniyiz" sloganı atılmış ve yazılmıştır...
    şimdi bu yazıldı diye...niçin gerginlik çıkarıyosunuz...önce katilleri (ki..bunların türklüğe hizmet ettiğini söylemeyeceksiniz heralde...) yakalamak ve mahkum etmek gerekmez mi...?
    hrant dinki sevmeyebilir siniz...hatta...alakası yok ama..ermenistanla aynı kefeye de koyabilirsiniz...
    peki...böyle öldürülmesi doğal mı...
    siz katilleri savunup...slogana takmışınız...
    yani katilin..."türklüğünden"bahsetmesi hoşunuza mı gittii...?
    hiç mi ..katilin,kimlerin maşası olduğuna bakmayacaksınız...?
    hele bi aklanalım ...gerisi kolay.......
    gerekirse ermenistanı haritadan sileriz ama...hem katil ol..hemde bununla övün değil...
    ve şunu da bil...senin kızdığın o barlarda gezen aydınlara bende kızarım...
    ama şunu bil ki...gezmeyen bir çok islamcı..demokrat aydın da...benim gibi düşünür...
    farklı düşünmemiz ise doğaldır.....çünkü olaylara farklı bakıyoruz....

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri