Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bayýlmanýn altýndaki büyük dram

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bayýlmanýn altýndaki büyük dram

TOKÝ'nin yoksullar için hayata geçirdiði ayda 100 lira ödemeli 45 metrekare 1+ 1 daire çekiliþinde asil olarak belirlenen 448 kiþi arasýnda yeralan Fehmi Ateþ, ismi anons edilince koþarak TOKÝ yetkililerine sarýlýp ellerinden öpmüþ, sonrasýnda da bayýlmýþtý. Ambulansla Antalya Eðitim, Araþtýrma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldýrýlan Ateþ'in açlýk ve heyecan nedeniyle tansiyonunun yükseldiði anlaþýlýnca bir müddet dinlendirilip evine gönderilmiþti.

Kýrþehir doðumlu Ateþ'in kaldýðý evi ziyaret eden DHA, çok trajik bir hikayeyle karþýlaþtý. 7 aydýr Antalya'da yaþayan boyacý Fehmi Ateþ, son iki aydýr sadece ekmek yediðini söyledi.

OÐLU YETÝÞTÝRME YURDUNDA

Fýrýncýdan "Köpeðime vereceðim" diyerek 25 Kuruþ'a bayat ekmek satýn aldýðýný söyleyen Ateþ, karnýný böyle doyurduðunu kaydetti. 8 aylýkken göçük altýnda kalan taþ iþçisi babasýný kaybeden ve o tarihte yetiþtirme yurduna verilen Fehmi Ateþ, oðlu Hacý Emin Ateþ'in de 8 aylýkken eþinin baþka bir erkeðe kaçmasý nedeniyle yalnýz kaldýðýný ve yurda verdiðini söyledi.

Bakamadýðý için kendisini terk eden karýsýna vermek zorunda kaldýðý 16 yaþýndaki kýzý Duygu'yu ve yetiþtirme yurdunda yaþayan 11 yaþýndaki oðlu Hacý Emin'i ev sahibi olduktan sonra yasal olarak yanýna alabileceðini söyleyen Ateþ, kendisini hayata baðlayan tek unsurun evlatlarý olduðunu söylerken aðladý.

‘EÞÝM BAÞKASIYLA KAÇTI'

Hayatý boyunca kömürlüklerde, depolarda ve þantiyelerde kaldýðýný söyleyen Fehmi Ateþ, ev sahibi olacaðýna inanamadýðýný söyledi. Bir iþ bulup ayda 100 TL'yi bir þekilde ödeyeceðini vurgulayan Ateþ, þunlarý anlattý:

"Yurtta büyüdüm. 18 yaþýný doldurup askere gittikten sonra Antalya'ya geldim. Alanya'da iþ bulup boyacýlýk yaptým. Yýllarca ve depo gibi þantiye gibi yerlerde uyudum. Derken 1992 yýlýnda Alanyalý bir kýzla evlendim. Evliliðimiz 6 yýl sürdü. Karýmýn istekleri bitmez oldu. Derken biriyle kaçtý. Hatay'a gidip çocuklarýmý aldým. Bir süre sonra Devlet çocuklarýmý yurda aldý. Kýzým, koruyucu aileye verildi. Tek tesellim oðlum. Haftasonlarý bende kalýyor. Sarýlýp yatýyoruz. Beni çok seviyor. Ona sarýlýnca dünyayý unutuyorum. Ev alýrsam yetiþtirme yurdunda kalan oðlumu devlet bana verebiliyor. Ayda 100 TL'yi bir þekilde ödeyeceðim. Kurada gerçek ihtiyaç sahiplerine çýkmasý için dua ettim. Nedense bana çýkacaðýna ihtimal vermiyordum. Ama çýktý. Çok mutluyum."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben de bir garibana çýkmasýna çok sevindim. Allah gönlüne göre versin. Belkide eski kocasýna ev çýktýðýný duyarsa karýsý geri bile dönebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben çok etkýlendým býr baba cunku

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tarih kitaplarýna geçecek olay..
    Garibana ekmek düþmüþ, Daha yemeden bayýlmýþ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Foruma bakýyorumda böyle duygulu konulara hemen hemen her defasýnda ayný arkadaþlar cevap veriyor kimseye duygusuz demiyorum ama bazý arkadaþlar daha duygulu her halde.ALLAH herkesin ihtiyacý olan þeyi ihtiyacý kadar versin.SELAMLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle birine çýkmýþ olmasýna çok sevindim.ALLAH kýsa zamanda girmeyi ve hayýrlýsýylada
    borcunu ödemeyi nasip etsin.Darýsý diðer garibanlara.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla tv de seyredince çok etkilendim.gözlerim doldu.allah kimseyi iþsiz güçsüz parasýz sevgisiz ve yanlýz býrakmasýn.o adamýn o halini görüp duygulanmayan insan evladý olamaz herhalde. umarým tüm dilekleri yerine gelir çocuklarýna kavuþur.keþke maddi durumu iyi olan biri iþ verip yardým etse!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tek tesellim oðlum. Haftasonlarý bende kalýyor. Sarýlýp yatýyoruz. Beni çok seviyor. Ona sarýlýnca dünyayý unutuyorum................ bu sozler her seyi anlatýyor burda çok samimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beydemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Foruma bakýyorumda böyle duygulu konulara hemen hemen her defasýnda ayný arkadaþlar cevap veriyor kimseye duygusuz demiyorum ama bazý arkadaþlar daha duygulu her halde.ALLAH herkesin ihtiyacý olan þeyi ihtiyacý kadar versin.SELAMLAR
    Bazan ameller niyete göre oluyor ben bile bazý konulara fýrsat buldukca yazýyorum herkeste duygu vardýr ama dunya iþlerinden diger tarafý unutuyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet maalesef! çok duygusal bir milletiz ama çok ilgisiz iz asimile edildik ediliyoruz kendimizden geçiyoruz aslýmýzdan uzaklaþýyoruz Allah aslýmýza dönmeyi nasib etsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri