Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345
48 sonuçtan 41 ile 48 arasý

Konu: Günün tüm maç yorumlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

trabzon o maçý alsýn lider bile bitirebilir benim hala en þanslý gördüðüm þampiyon adayým trabzonspor bunu sivas a yenildiði gün bile düþünüyordum bakalým sonu ne olacak...sulh&saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ þampiyonlýkta bir engeli daha aþtý ama kupayý fener,den alýrsak þampiyon isterse sivas olsun ama anadolu aslanlarý ne yazýkki puan kaybetmeye devam ediyor inanýn bir beþiktaþlý olarak üzüldüm bu sivaslý yiðit insanlarýn bileðinin hakkýyla buralara gelmesi türk futbolu için bir gururdur 16,sýnda fenerle görülecek bir hesabýmýz var

KARGALAR SÜRÜ ÝLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
    Konu sensi tarafýndan (10-05-2009 Saat 00:21 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    beþiktaþ þampiyonlýkta bir engeli daha aþtý ama kupayý fener,den alýrsak þampiyon isterse sivas olsun ama anadolu aslanlarý ne yazýkki puan kaybetmeye devam ediyor inanýn bir beþiktaþlý olarak üzüldüm bu sivaslý yiðit insanlarýn bileðinin hakkýyla buralara gelmesi türk futbolu için bir gururdur 16,sýnda fenerle görülecek bir hesabýmýz var
    SÝVAS için söylediðin laflar hoþuma gitti ama çarþamba günüde FENERBAHÇE yine sizi yenecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SÝVAS için söylediðin laflar hoþuma gitti ama çarþamba günüde FENERBAHÇE yine sizi yenecek
    dostum inan bu maç bizim için þampiyonluktan önemli feneri bu sene eli boþ kupasýz gönderelim þampiyon olmasakta olur ( futbol para ile deðil yüreðiyle oynayanlarýn kazanmasý doðru olur)

NOT: fener futbolu para için oynayanlardan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum inan bu maç bizim için þampiyonluktan önemli feneri bu sene eli boþ kupasýz gönderelim þampiyon olmasakta olur ( futbol para ile deðil yüreðiyle oynayanlarýn kazanmasý doðru olur)

NOT: fener futbolu para için oynayanlardan
    sana daha öncede söylemiþtim rüyanda gör diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu hakeme diyecek birþeyim kalmadý 2 tane net penaltý verilmedi beraberlik golunüde avantaja çevirmedi serbets vuruþ kullandýrdý bu da þikenin bi baprçasý abi ya SÝVAS'I þampiyon yapmayacaklar zamanýnda mecnun baþkanda söylemiþti bu lafý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu hakeme diyecek birþeyim kalmadý 2 tane net penaltý verilmedi beraberlik golunüde avantaja çevirmedi serbets vuruþ kullandýrdý bu da þikenin bi baprçasý abi ya SÝVAS'I þampiyon yapmayacaklar zamanýnda mecnun baþkanda söylemiþti bu lafý
    yalnýþ yorum diye düþünüyorum sevgili @xxman.çýkýp herkesi yeneceksin
    önüne ne çýkarsa tff tarihinde bir daha bu fýrsat eline geçermi dimi ya

sivas beni hayal kýrýklýðýna uðratmaya devam ediyor þunun þurasýnda tarih yazmana ramak kalmýþken çýkýp oynasýn be kardeþim
    ayýp yahu geçen hafta antep bu akþam büyükþehir pes doðrusu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla usttekýler puan kaybetmeye devam ederse galatasaray býle sampýyonluk potasýna gýrebýlýr.

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri